reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bertha poronienie było w 6/7 tygodniu ciąży więc na szczęście samoistne całkowite. I samo się oczyscilo.
Podczas pierwszej ciąży całkiem nic nie brałam
A teraz to z doświadczenia chciałam iść w 8/9 tyg ale zanim dotatlam to nastąpiło poronienie i jak byłam w szpitalu w niedzielę to jiz dziecka nie było.
To od kiedy zaczeliscie starania?

Moja pierwsza ciąża zakończona w 6/7 tyg była niespodzianka - tzn nie zabezpieczaliśmy sie juz od roku, ale w ogole o dziecku nie myśleliśmy, bo ja wolałam pokolei. Także starania zaczęliśmy tak naprawdę po poronieniu/zabiegu jak wróciły cykle, wiec tak od 2 cykli, ale pierwszy to wiem ze nie wystrzeliliśmy sie w owu (mój mąż pracuje kilka dni w tygodniu w innym mieście), także tak celując dopiero minął pierwszy cykl.

Gosia, taaak, ale nie wiem czy do tego dojdzie, piersi bolą, brzuch też, zobaczymy, póki co jescze nie ma @ ;-)
Ankaka, to na pewno z nerwów,nie stresująca się tak, wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i Twoja fasolkę :tak: czekamy na informacje

Ladykot bo ja sie boje, ze ona powie, ze nie ma ciazy. Bo gdyby nie to, ze nie mam okresu i beta wyszla jaka wyszla to bym nie powiedziala, ze jestem w ciazy. Serio. Czasami sie nawet zapominam, ze jestem w ciazy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry