reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
naprawdę nie wolno syropu podczas starań ? Ja dziś zazylam ostatni ibuprom sprint caps bo dostałam okres.Jak myślicie podkłady typu garnier bb można stosować w ciąży ? Niby gdzies jakies info wyczytałam ze mogą szkodzić bo zawierają różne kwasy na cere trądzikowa i tłustą

naprawdę nie wolno syropu podczas starań ? Ja dziś zazylam ostatni ibuprom sprint caps bo dostałam okres.Jak myślicie podkłady typu garnier bb można stosować w ciąży ? Niby gdzies jakies info wyczytałam ze mogą szkodzić bo zawierają różne kwasy na cere trądzikowa i tłustą

W ciąży nie wolno używać żadnych kwasów nawet tych pochodzenia owocowego. Niby stężenie nic nie powinno zrobić bo nie jest duże ale każdy producent się zabezpiecza. Trzeba zerknąć na skład czy ten Garnier ich w sobie nie ma. W pierwszej ciąży uzywalam podklad Clarins i Revlon i wszystko było ok.

Teraz się zastanawiam bo kupilam sobie czarne mydło i musze poczytać jak z nim. Skład ma bardzo prosty (czarne oliwki plus woda) aczkolwiek działa jak peeling enzymatyczny.

I na pewno tonik z Norel z kwasem migdalowym mi zostanie bo nie uda mi się go zużyć :( dobrze, że data ważności jest do 2017 roku...

A co do syropu chciałam wziąć Sinecod i jak byk w ulotce, że gdy istnieje podejrzenie ciąży lub gdy kobieta planuje ciszę należy poradzić się lekarza lub farmaceuty

ja przy pierwszej ciąży właśnie przestalam uzywac takich kosmetykow bo gdzies naczytałam ze raczej nie powinno się stosować.
Mi tez nie wiadomo czy się uda za pierwszym razem.Choć tydzień temu bylam u gina i jajniki miałam mocno owocne , bo w lewym nawet kilka komórek jajowych.
Z pierwszą ciążą udało mi się po pierwszym cyklu starań.Mam nadzieję że i tak będzie teraz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry