Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tez malowałam się w ciąży w tej mam zamiar używać na brzuch oliwke bo mam po pierwszej duże rozstępy a chciałabym uniknąć powtórki.
Może dodatkowo jakaś joga?
EE, wydaje mi się że nie ma co przesadzać z tymi kosmetykami, farbowaniem włosów i takimi pierdołami.
Teraz to już prawie wszędzie można przeczytać, że nie dla kobiet w ciąży.
Ale żeby dla starających się? Bez przesady.
Przecież nawet jak dojdzie do zapłodnienia, to początkowo zarodek jest chroniony, zanim wytworzy się pępowina (7 tc.) to zabezpiecza je endometrium.
Więc NIC tam nie przenika...
Wrzućcie na luz dziewczyny
Ja w zeszłym tyg. wzięłam Sinecod, no zakaszlałabym się na amen!
Trzeba by było wypić z 3l żeby coś się stało, ale nie 1 łyżkę...
Farbowalam wlosy normalnie ale uzywalam farby bez amoniaku , malowalam sie fluidami ale zwyklymi.Tez musze zakupic jakas oliwke bo tez mam rozstępy niestety i boje zeby sie nie powiekszyly
Melduje po wizycie! Serduszka nie slyszalam, ale pecherzyk i cialko zolte jest! Wszystko gdzie trzeba! Ginekolog zachwycona smiala sie, ze jej badanie zdzialalo cuda i ze wtedy juz widzialysmy ciaze, ale o tym nie wiedzialysmy i porod na 13 sierpnia i pecherzyk 7 mm. <3 Kolejna wizyta 5 stycznia!
Ana650 a to stała praca? Zamierzacie tak żyć na odległość? Przepraszam jak się wtracam :-)
Ankaka super wieści. Aż miło przeczytać, że się wam udało po takim długim czasie. To teraz odczuć źle myśli i dużo pozytywnej energii poprosimy takiej jak z tego postu bije ;-)
Ja też raczej używałam kosmetyków tych co zawsze. Nie popadajmy w paranoje tak jak napisała Fimka :-)