reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ann - tak chcieliśmy już żeby od razu dwójkę odfajkować i żeby mała różnica wieku była:) no ale na razie starania wstrzymane... zanim się zaczęły już się skończyły.
Ja też tak jak Fimka nie wpadłam w paranoję i malowałam się, farbowałam włosy nawet peeling enzymatyczny parę razy z Ziaji robiłam i nic się nie działo. Mój lekarz zresztą powiedział ze nie ma jakiś szczególnych przeciwwskazań jeśli chodzi o kosmetyki, co innego z lekami.
Ankaka - gratuluje i wpadaj tutaj jak najczęściej!:))

Lady - dalej mnie jajnik pobolewa, to już 4 dzień i martwię się... jestem z natury strasznie niecierpliwa, więc pewnie polecę dzisiaj do mojej gin zobaczyć, czy wszystko w porządku ;) dzisiaj akurat przyjmuje a kontroli nigdy za mało po tych moich problemach... Ale cykam się strasznie, że mi powie, że nici z tego...

Pati - jak nie w tym to w przyszłym cyklu:) Ja starałam się od czerwca 2013 a zaszłam pod koniec 2014 roku... nawet nie wiem ile to cykli:)) wszystko da się naprawić, i mojego męża się udało i mnie również:) A co do bolących jajników, mnie też strasznie bolą jak mam owulację, natomiast okres przychodzi i odchodzi zupełnie bezboleśnie, może to taka nasza uroda:)

Czarna - ja mam właśnie bardzo bolesne @ :/ stwierdziłam, ze nie idę do gin, co ma być to będzie :) już coraz mniej bolą ;) ale zgłupiałam, bo w niedzielę już nie miałam płodnego śluzu a od wczoraj znowu mam o_O i nie wiem o co kaman... nigdy tak nie miałam, dlatego zastanawiam się, czy wszystko ok i czy ta ovu w końcu była, czy nie była? Nie wiem co myśleć...

reklama
Nie wiem jak z tym sluzem.W pieewszej ciazy wyliczylam sobie dni plodne za pomoca kalkulatora owulacji i akurat tak wpasowalam ze udalo sie za pierwszym razem.Teraz po ciazy wiem kiedy mam owulacje bo jest calkiem inaczej niz przed ciaza.W czasie owu bola mnie jajniki i sluz jest jak bialko kurze.Wiec potrafię rozpoznać natomiast przed ciąża nie mialam zadnych oznakow owulacji.

Do góry