reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Fimka - nie wiem jaki to lek, bo nie pytałam... pecherzyk ma 32x25 mm, więc jest już za duży :( i to już drugi miesiąc z rzędu kiedy tak się dzieje... załapałam się po prostu, jak mi się w życiu nie układało, to wszystko było ok, a jak teraz jest odpowiedni mężczyzna, to zaczyna się pieprzyc :(

reklama
Ladykot - dziękuję za wsparcie, wiem, ze jutro już będę bardziej zdeterminowana, tym bardziej, ze wiem, ze mam wsparcie w swoim mężczyźnie ;) ale muszę się wyryczeć, żeby stres ze mnie zszedł... i będzie lepiej ;)

Fimka - nie wiem jaki to lek, bo nie pytałam... pecherzyk ma 32x25 mm, więc jest już za duży :( i to już drugi miesiąc z rzędu kiedy tak się dzieje... załapałam się po prostu, jak mi się w życiu nie układało, to wszystko było ok, a jak teraz jest odpowiedni mężczyzna, to zaczyna się pieprzyc :(

No tak, to juz za duży :(
No nic, to oby przy @ zniknął całkowicie.
Musisz dopytać co to za zastrzyk.

Bertha a zalujesz że na takiego trafiłaś zalujesz że bralas te leki? Co byś zrobiła gdybyś z ta wiedzą miała drugi taki przypadek?

Ja właściwie to dopiero prawdziwe starania były pierwszy cykl w październiku był i od razu zaskoczyło, ale musimy zaczynać od początku.

Ana650 a co mąż robi, gdzie pracuje?

nie, ani troche nie żałuje. Mam do niego pełne zaufanie. Nie mam tez 20 lat wiec wole każda szanse chwytać i jak zaskoczy to od początku robić wszystko żeby ciąża przetrwała. Wierze ze żyjemy mało zdrowo, otoczeni masa sztucznego jedzenia, a ciąża to skarb i trzeba chronić.

Melduje po wizycie! Serduszka nie slyszalam, ale pecherzyk i cialko zolte jest! Wszystko gdzie trzeba! Ginekolog zachwycona smiala sie, ze jej badanie zdzialalo cuda :D i ze wtedy juz widzialysmy ciaze, ale o tym nie wiedzialysmy :D i porod na 13 sierpnia i pecherzyk 7 mm. <3 Kolejna wizyta 5 stycznia!

gratulacje!!!! :):):)

Lady, trzymam kciuki za jutrzejsze testy! Od razu tez napisz jak w tym miesiącu mieliście przytulasy, czy dużo, przed owu czy w dzien owu, czy jakies objawy przed @ inne niż zwykle... (Ja juz zakładam ze jesteś w ciąży :))

ja testować bede dopiero 7.01.

reklama
Dziewczyny, jesteście super :) właśnie postanowiłam wziąć dupę w troki i przestać się mazać ;) nic mi z tego nie przyjdzie a Ty trzeba działać :) ten cykl stracony ale od następnego ciezka wojna mnie czeka :) Ale się nie poddam! Będę walczyć do samego końca ;) jak nie ja to kto? :D trochę poryczałam i już mi lepiej :) teraz sie trzeba wziąć za siebie i nie marudzic :)

Do góry