reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda po wizycie stwierdzilam,ze bardzo dobrze, ze tam zwymiotowal :) tzn. Zle ze zwymiotowal, ale jak juz mial zwymiotowac to wybral dobre miejsce :)
Ja 22 mam urodziny, ale spozniony prezent zawsze mile widziany :) trzymam kciukasy za wszystki staraczki :*
Mujer Adas sliczniutki :) gdzie on Ci gruby? :)

reklama
Ja np nigdy nie mam objawów owulacji więc nie wiem czy mam czy nie mam . A z córką miałam zanik owulacji bo wg lekarza przez dłuższy czas wogole nie występowała u mnie.

Ankatrzymam aby napnawet spóźniony prezent był ;)

Mujer ale słodziak :-) wcale nie jest gruby, pamiętaj zw teraz dzieci najwięcej przybierają potem zaczynają raczkowac chodzić i gubią

Ja też nigdy nie wien kiedy mam owu, nie czuję nic chociaż w tym miesiącu coś mnie jajniki bolały

A ja wszystkim życzę takich prezentów :-) piękne 2 kreski :-)

Ruda ja też naleŻę do dziewczyn, które nie odczuwaja bólu owulacyjnego... ale co to za staranka jak nie wiadomo kiedy owulka? ;p ja przekonałam się do mierzenia temperatury i wyznaczam owulację na ovufriend, zajmuje mi kilka minut, a wiem, gdy mamy największe szanse... :-) a długo sie staracie?

Ja nie wiem jak sie zabrac do tego mierzenia temperatur.

Mnie wczesniej na owulacje strasznie bolalo podbrzusze, az sie ruszac nie moglam a co dopiero o przytulasach mowic.
Teraz nic mi nie ma.

Odnalazlam nowa milosc. Dzisiaj zrobilam dzem z gruszek i najchetniej bym jakis jeszcze zrobila :D

Ja wlasnie nie wiem co sie w tymcyklu dzieje ze mna :( niby dzisiaj owulacja boli mnie podbrzusze no ale sluz to ja wcale nie widze zeby on.byl plodny. W ogole sluzu jak kot naplakal. Ehhh chyba nic z tego nie bedzie.

Angie nie dopiero teraz drugi cykl, ja niechce mierzyć i kochać się wtedy kiedy wypada. Idziemy na całkowity spontan z pierwszym poszło szybko i teraz też na to liczę:-)

Ankaka:-) hmm dżem domowej roboty hmm :-)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :* I fakt, już zauważyła, że odkąd raczkuje i lata po całym domu to schudł :) Zobaczymy, 25 mamy szczepionkę to nam go zważą :)

My staramy się drugi cykl, z Adasiem wyszło w pierwszym. Tak jak Ruda, na razie spontan i raczej przyjemność niż mus :)

Oglądam teraz ten dokument o wcześniakach. Coraz bardziej wracaj wspomnieniami do porodu i tego wszystkiego. Jaki to był magiczny czas. Mimo iż bardzo bolesny...

reklama
Oglądam teraz ten dokument o wcześniakach. Coraz bardziej wracaj wspomnieniami do porodu i tego wszystkiego. Jaki to był magiczny czas. Mimo iż bardzo bolesny...

Też oglądałam. Przez moment poczułam się jak 6 lat temu... Nie sądziłam, że to może tak odżyć... Na szczęście to już za nami i teraz mam super dzielną i mądrą córę. Strasznie mi szkoda tych dzieci i rodziców, bo wiem co przeżywają i powiem szczerze, najgorszemu wrogowi tego nie życzę.

Co do starań, to zamierzamy kochać się trochę częściej niż zazwyczaj, ale bez stresu, że trzeba koniecznie bo już x czasu minęło.
Spodziewana @ 29.09

Do góry