reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
O kurczaczki ale to nie widziala czy ten jeden juz pekl? Mi od razu powiedziala ze pecherzyk zapadniety, plyn jest takze jesut ok.

A ty jakos stymulujesz owu? Czy samo z siebie?

Nie widział zapadnietego pęcherzyka żadnego. Ale płyn był.

Nie stymuluje, samo z siebie. Ale chciałabym zeby była podwójna, bo miałabym szanse na bliźniaki dwujajowe, najlepiej parka od razu i za jednym zamachem załatwiona pełna rodzinka ;)

Nie widział zapadnietego pęcherzyka żadnego. Ale płyn był.

Nie stymuluje, samo z siebie. Ale chciałabym zeby była podwójna, bo miałabym szanse na bliźniaki dwujajowe, najlepiej parka od razu i za jednym zamachem załatwiona pełna rodzinka ;)

Ale jesli za 2 dni na następnej wizycie ten 16mm urośnie, to poda mi pregnyl - to chyba na pęknięcie? W sumie nie czytałam ani nie pytałam co ten pregnyl dokładnie robi

Dziewczyny chyba jakiś demon wczoraj we mnie wlazł:D
Łaziłam wkurzona od rana, komputer po prostu tak mnie wkurwi** że nie mogłam wytrzymać, musiałam wyjść z domu bo wszędzie go słyszałam, nawet w łazience, tak głośno chodził!! Dziś mój mąż wymienia wiatraczek przy płycie głównej bo nie mogę wytrzymać jak on chodzi, dostaje piany na ustach.... Co jest ze mną nie tak? A mój mąż powinien medal z kartofla za cierpliwość ode mnie dostać. Tak wkurzona jak wczoraj nigdy nie byłam, a on mnie tylko uspokajał i pocieszał:)
Co do wiesiołka i siemienia to nigdy nie stosowałam... W tym cyklu w ogóle nie zauważyłam płodnego śluzu, w poprzednich były... Dziwne to wszystko:))

Dziewczyny chyba jakiś demon wczoraj we mnie wlazł:D
Łaziłam wkurzona od rana, komputer po prostu tak mnie wkurwi** że nie mogłam wytrzymać, musiałam wyjść z domu bo wszędzie go słyszałam, nawet w łazience, tak głośno chodził!! Dziś mój mąż wymienia wiatraczek przy płycie głównej bo nie mogę wytrzymać jak on chodzi, dostaje piany na ustach.... Co jest ze mną nie tak? A mój mąż powinien medal z kartofla za cierpliwość ode mnie dostać. Tak wkurzona jak wczoraj nigdy nie byłam, a on mnie tylko uspokajał i pocieszał:)
Co do wiesiołka i siemienia to nigdy nie stosowałam... W tym cyklu w ogóle nie zauważyłam płodnego śluzu, w poprzednich były... Dziwne to wszystko:))
ja odkad przytylam to widze mniej plodnego sluzu, choc sa takie cykle, ze mnie zalewa, nie wiem od czego to zalezy, od czego masz nerwy?

reklama
Lux - ja w dwóch poprzednich cyklach miałam bóle owulacyjne i płodny śluz, a w tym ani bólów ani śluzu...ehh:)
Ja już wróciłam do wagi sprzed ciąży (173 cm, 67 kg) także chyba to nie jest z tym związane:) a nie wiem skąd te nerwy, jakaś taka dziwna jestem od kilku dni:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry