reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny robilam test owulacyjny wg kalendarzyka owulacja powinna byc w srode a test wyszedl ze druga kreska jasna ? Tzn ze wyszedl negatywny ? I ze owulka bedzie w najblizszych kilku dniach ? Dobrze rozumie ?

reklama
Ja mam torbiel i zaszłam w ciążę bez problemu

NorkAn ja brałam anty 8 lat i żyje i nic mi nie jest :)

NeSsi współczuję wiem co to znaczy ból zatok. Niestety raz zachorujesz cierpisz do końca życia. Mecze się już z nimi hmm 11 lat

Kupiłam sobie prezent pod choinkę - odkurzacz nowy bo stary mi się niedawno zepsuł

To na chlopczyka juz moge czy jeszcze poczekac 1 dzien ?
Strawbelka - dzieki pierwszy raz robie testy owulacyjne , bo chce chlopaczka.

Nie wiem co mam Ci odpisać żeby Cie nie urazić... Są na tym wątku kobiety, które walczą o dziecko i to obojętnie jakiej płci, niektóre nawet nie mają owulacji ale dalej jakoś starają się walczyć. Nie wiem czemu w Tobie tak mało empatii i taktu. Najpierw dziewczynie która martwi się brakiem owulacji odpisujesz że Ty to masz cykle "bardzo owulacyjne i to wręcz złe bo nie chcesz mieć bliźniaków" a później piszesz za przeproszeniem "głupoty" że Ty to masz już córeczkę i musisz mieć chłopca. Przepraszam Cię bardzo ale to nie sklep, że można sobie wybrać model... To człowiek, istota ludzka... Fajnie jakbyś to zrozumiała. Mam nadzieje ze z czasem nauczysz się pokory, którą mają dziewczyny udzielające się na tym wątku.

reklama
Ja anty brałam jakieś 3 lata. Mam nadzieję, że mi nic nie poprzestawialy.

Ja pod choinkę kupilam sobie nowy piec ;) w starym piekarnik poszedł poza tym był już mocno wysluzony. A ten teraz dealnie komponuje się z kuchnią ;)
I perfumy tez sobie pod choinkę kupilam :P

Mój maluszek teraz właśnie bierze antybiotyk na zatoki. Miał zawalone okrutnie wręcz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry