reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ale dzisiaj piszecie az trudno nadrobic ;)
Pati trzymaj sie i nie poddawaj!
Kto testuje w tym tygodniu?
Mnie dzisiaj boli lewy jajnik. Robilam test na owu ale nic nie wyszlo. Co prawda z kalendarzyka testy powinnam zaczac od 17.12 ale jak boli to moze cos sie zaczyna zbierac na owu.
A moj M dzisiaj jakos nie w sosie i z przytulasow nici. Ciekawe co jest bo to mu sie zadko zdarza :)

Powiedzcie mi czy te ktore pracuja to rozmawialyscie z szefami o planach i dziecku. Czy czekacie do ciazy?

reklama
Niunias

Ja swoim nic nie mowilam ze zaczynamy sie strac jak wrocilam z wakacji inokazalo sie ze jestem w ciazy poprostu powiedzialam, nie mowilAbym szybko ale ze pracuje w gastronomi to czasem zdarza mi sie podnies cos ciezkiego wiec wolalam nie ryzykowac. Moja szefowa o dziwo nie byla zla na mnie ... A ja sie tak panicznie balam powiedziec . Ale za plecAmi moimi do kolezanko powoedziala ze przeciez jak mnie zatrudniala to mowilam ze narazie nie chce wievej dzieci( to bylo 1,5 roku temu) ale niestety w 10 tyg mialam zabieg.

Powiedzcie mi czy te ktore pracuja to rozmawialyscie z szefami o planach i dziecku. Czy czekacie do ciazy?

Nie, no coś Ty.

Fimka.... no chyba co chwile bym sprawdzała czy oddycha bo mojemu tak się nie zdarza :D pospalby max do 9 ;)

A myślisz że co robiłam :-D
Ja spać nie mogłam, czekałam czy chociaż na mleko wstanie.
A Tomek nic.
Fimka poeciomiesieczne dziecko tyle śpi no no ;-)

Jak był taki malutki to spał z 20h na dobę :p

Bertha - piękny sernik! Mniam.
Bardzo lubię serniki!
Widzę płatki migdałów.
Jaki to sernik? Klasyczny?

A ja może skuszę się na test w sob. lub nd. :p

U nas to nawet rodzinka nic nie wie ;)

Mój brat na pewno się ucieszy bo nie raz mi dogadywal :)

Rodzice i teściowie chyba stracili nadzieje - szczególnie teściowa bo najwięcej dogadywała i spotykała się z moim oporem ;) wiec jeśli tylko się uda to będzie zaskoczenie :)

Ankaka, tez sie przyłączam do gratulacji. Spokojnej ciąży Ci życzę :) oby wszystko szło dobrze.

Ja dalej czekam na @, odstawiłam w piątek duphaston i... czekam aż przyjdzie, żebym mogła zacząć starania od początku

reklama
Ale dzisiaj piszecie az trudno nadrobic ;)
Pati trzymaj sie i nie poddawaj!
Kto testuje w tym tygodniu?
Mnie dzisiaj boli lewy jajnik. Robilam test na owu ale nic nie wyszlo. Co prawda z kalendarzyka testy powinnam zaczac od 17.12 ale jak boli to moze cos sie zaczyna zbierac na owu.
A moj M dzisiaj jakos nie w sosie i z przytulasow nici. Ciekawe co jest bo to mu sie zadko zdarza :)

Absolutnie nie musisz opowuadac w pracy o swoich prywatnych sprawach. Jak bedziesz w ciazy to jasna sprawa ze lepiej piwiedziec, bo nigdy nie wiadomo jak bedziesz sieczuc.
U mnie w øracy to same dziwczyny pytalt czy chce dzieci, bo jako jedyna nie mam. Ale zawsze mowie ze chce jeszcze poczekac. Zeby uniknac pytan czy juz sie udalo

Do góry