reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bertha - najlepsiejszego :* zdrówka, szczęścia i miłości, niech w twym brzuszku dzidzia szybko zagosci :D
Fimka - lepiej dzisiaj :) nie jest pewnie tak źle jak wczoraj myślałam że jest, także nie ma się co nastawiać na najgorsze ;) dobrze będzie :) tylko trochę trzeba będzie powalczyć :)

Hej, jestem tu pierwszy raz , staramy się o maleństwo już kilka miesięcy i niestety się nie udaje :-( bardzo to boli jak po raz kolejny przyszła dziś @

Pati - nawet nie wiesz ile bym dała żeby być w pierwszym cyklu starań zdiagnozowana a nie w 15:) Jak już wiesz co i jak to już połowa sukcesu, teraz tylko walcz, walcz, walcz i nie poddawaj sie! Takie życiowe sytuacje szlifują nasz charakter i dają wielka sile jeśli wygrasz w tej walce:D
Fimka - trzymam za Ciebie kciuki, za ten i następny cykl z CLO:) są duże szanse, ja zaszłam w pierwszym cyklu z tym specyfikiem, więc Tobie też się na pewno uda:) szkoda że nie mogę razem z Tobą zacząć stycznia z CLO:(

Czarna tu mi się ukrylas ;-) ja cię tam na Facebooku wywołuje i już się martwię ;-)
Czekam na ten przepis czekam i się doczekać nie mogę ;-)

reklama
Jestem szalona zrobiłam dziś test i sa dwie wyraźne kreski. Szkopuł w tym ze nie mogę im zaufać bo test był ważny do września tego roku. Ale wysłałam męża po robocie do apteki to jutro zobaczymy:-D

Do góry