reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Bertha wszystkiego najlepszego !!
Mychunia daj koniecznie znac , choc mam znajoma ktora robila z ciekawosci testy po terminie waznosci i wszystkie wychodzily pozytywnie pomini tego ze w ciazy nie byla nawet jej maz z ciekawosci zrobil i tez byly dwie krechy .

reklama
A wiecie, ze jak mezczyznie wychodzi pozytywny test to moze miec problemy z jadrami czy z czyms tam? Jakis nowotwor to moze oznaczac ..

Ankaka tak slyszalam o tym tez , ale to byly po terminie i nawet woda tak na nie dzialala. Oby drugi test wyszedl pozytywnie byli by MEGA SUPER ZARĄBISCIE :)

Gosia ja nie mowie, ze cos nie tak tylko gdzies ulyszalam to i sama sie zdziwilam i taka ciekawostke mowie :)

No ja tu puszczam co chwile fluidy :D zobaczycie, ze na mychunie podzialaja :D

reklama
Do góry