reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Oj maleństwo chore a jeszcze biegunka ja bym szla do lekarza..... Nadia dopiero teraz wyzdrowiała po antybiotyku... delikatne zapalenie oskrzeli.Na szczęście będzie zdrowa na swieta.Oby nic więcej nie złapała.

reklama
Dzień dobry!

U nas nocka kiepska. Suchy męczący kaszel aż do wymiotów. Dopiero po syropie małemu troszkę przeszło ale oczy na zapałki.
Fimka - a jakiś probiotyk? Dicoflor najlepszy

Kurde wkurza mnie,ze na tel nie mozna pogrubic :/

Fimka trzymam kciuki &&&&

MamaNadi i Gosia za was tez i za styczniowe testowanie! Wskoczycie w nowy rok super! ;)

Lady kot uda sie uda wam wszystkim ;)

Lyara! Trzymaj sie :* nie wiem co to znaczy lyzeczkowanie, ale jestem z Toba! Bedzie dobrze :)

Anik staraj sie staraj ! :D bo trzeba w styczniu nowy rekor pobic :D i zdrowka dla maluszka :*

PatiMyszka przynajmniej wiesz, ze cos sie dzieje! I to moze byc przyczyna. U mnie niby wszystko ok, a rok trwalo, az sie udalo. Ttzymam mocno kciuki :* i czekam na grundiowy cud jednak :)

Marzycielka plamienie jeszcze nic nie znaczy ! :)

Ladykot a Ty wiesz! Licze na kolejne dwie kreski ! :)

Fimka kurde wspolczuje :( idz od razu do lekarza. Nam dal nifuroksazyd i przeszlo.

Ja nie widze roznicy w forum bo na telefonie jestem :D

Co do mnie to zapisalam sie prywatnie do endo bo na NFZ to z terminami jakis smiech na sali. Teraz mam na poniedzialek i bylam w takim szoku, ze zapomnialam, ze musze badania dorobic haha :D

TAK mi tu dobrze z wami, że bede was tu zamęczać:cool2: :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dzięki za rady.
Czekam na wizytę domową.
Nie mam w domu ani probiotyku, ani nawet nic na biegunkę.
Od sąsiadki pożyczyłam 2 saszetki Tasectanu, jedną wypił, ale bez poprawy.
Wręcz jest gorzej, bo często robi kupkę.
Teraz zasnął, biedaczek.

Mąż dopiero ok. 17-18 będzie, więc wtedy by z lekami przyjechał.
A lekarza lepiej wezwać, bo nie wiadomo co to jest.
Nie chcę, żeby go na święta rozłożyło :(
Mąż wczoraj miał gorączkę.
Mnie puściło, a teraz oni się męczą :\

Do góry