reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Gratuluje wszystkim ktore zobaczyly 2 krechy na tescie

U gina nie bylam dopiero poniedzialek i dalej nie wiem co ze staraniami.
Narazie nie mam ( chyba) tego paskudztwa ale juz na sama mysl wszystko mnie swedzi.
Pomyte, zdesynfekowane, kupione pestki dyni juz wcinam i czosnek zeby to naturalnie przejsc.

reklama
Hej Dziewczyny,na wynik bety muszę czekać do poniedziałku podobno w laboratorium maja mnóstwo roboty.Tak bardzo chciałabym żeby się udało Mam jednak obawy...Wczoraj wieczorem spadla temp.do 36,7 a dzis wynosi 37,25 Pojawił. Sie tez płodny śluz...chyba nici z ciążowej radości. Pozostaje mi czekać...

Norkan, ja nie miałam, ale jest coś takiego, także jeśli nie będziesz dłużej plamic, to nie masz się co martwić, ino czekać na testowanie :) jedne kobiety mają też plamienia owulacyjne, ale jeśli jesteś po, to bardziej prawdopodobne, ze moze to być zagniezdzanie ;) to by było pierwsze dziecko, prawda? :)

Hej Dziewczyny,na wynik bety muszę czekać do poniedziałku podobno w laboratorium maja mnóstwo roboty.Tak bardzo chciałabym żeby się udało Mam jednak obawy...Wczoraj wieczorem spadla temp.do 36,7 a dzis wynosi 37,25 Pojawił. Sie tez płodny śluz...chyba nici z ciążowej radości. Pozostaje mi czekać...
Może to nasze kobity z forum zakorkowaly laboratorium hehe ;) nie nakrecaj się, nie denerwuj, musisz czekać do poniedziałku. Masz biały, gęsty śluz?

Fimka, a jak Twój mąż? Oszalał juz Z radosci? ;)

Mąż w pracy, test robiłam jak wyszedł rano :p A ten drugi po 15.
Czekam na niego, zawinęłam czerwoną wstążkę na teście i powiesiłam na choince.
Pobawimy się w "ciepło-zimno" :D

norkAn - ja przy pierwszej mialam plamienie implantacyjne.
To byla cienka niteczka jasnej krwi.
Jednorazowo, jednej dzień.
Teraz nie miałam.

Pati - ja też w styczniu mam urodziny:) 15 stycznia:)
ladykot - no ja mam nadzieje:p
norkAn - ja nigdy nie miałam plamień, ale piersi rwały okrutnie, i to u mnie jedyny objaw ciąży:)

reklama
Do góry