G
Gość
Gość
Bedzie dobrze!!!Jeny jak mi wszystkie pięknie gratulujecie a jak sie okaże ze nie jestem? Czarna Madzia widzę, ze talent kulinarny to Ty masz!:-) żareła
na zdjeciach wyglądają bosko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze!!!Jeny jak mi wszystkie pięknie gratulujecie a jak sie okaże ze nie jestem? Czarna Madzia widzę, ze talent kulinarny to Ty masz!:-) żareła
na zdjeciach wyglądają bosko
Moja mama miała takie plamienia przez kilkadziesiąt, krótkie mało, obfite w dniach miesiączki i sie okazała ze w ciąży była :-) nie wszystkim pojawiają sie objawy zagnieżdżenia a jeśli już są to często kobitki przegapuja bo naprawdę z tego co czytałam potrafią byc bardzo małeDziewczyny czy wy wszystkie mialyscie objawy zagniezdzania? Ja poza bolem jak na @ od czasu fo czasu nie mialam nic.
A w poprzedniej ciazy nie pamietam bo pewnie nie zwracalam uwagi na talie rzeczy.
Dzięki, czytałam tą kartkę co dostałam od lekarza, i tam pisze, że jak temperatura będzie powyżej 38 i będzie utrzymywała się kilka godzin to mam koniecznie jechać do szpitala, no i jak krwawienie albo ból będą bardzo nasilone...Lyara moze byc temperatura ja tez mialam ale jezeli bedzie 40 stopni musisz na pogotowie jechac. Mi tak lekarz mowil
Jeszcze nic, ale termin za 2 dni, testy negatyw, nawet bladziocha nie ma wiec lipa.Strawbelka - a coś się już dzieje?
ja tez niezawsze mam mega plodny, ale owu czuje i testy ją wykazujaLuxuorius - ja wlasnie mialam sluz plodny w zeszlym cyklu i bardzo duzo go bylo , w tym cyklu jest mleczny i nie ma go duzo.
mozliwe, ze tak, mnie bardzo bolal od srodka jakis czas po zagniezdzaniu, trzymam kciukiDziewczyny, proszę o radę.
Niedawno wyszłam z WC i przy podcieraniu widze niteczki krwi, okres dopiero za 6 dni,a w dni płodne baraszkowaliśmy z mężem. Na test za wcześnie,ale przy pierwszej ciąży (poroniłam w 6 tyg) też miałam takie 2 dniowe "niby" krwawienie kilka dni przed planowana @. Czyżby to zagnieżdzenie zarodka? nie wiem co robićnie wiem co myśleć:d brzuch mnie tez tak boli jakby okres, takie rozpieranie.