reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny czy wy wszystkie mialyscie objawy zagniezdzania? Ja poza bolem jak na @ od czasu fo czasu nie mialam nic.
A w poprzedniej ciazy nie pamietam bo pewnie nie zwracalam uwagi na talie rzeczy.
Moja mama miała takie plamienia przez kilkadziesiąt, krótkie mało, obfite w dniach miesiączki i sie okazała ze w ciąży była :-) nie wszystkim pojawiają sie objawy zagnieżdżenia a jeśli już są to często kobitki przegapuja bo naprawdę z tego co czytałam potrafią byc bardzo małe

niunians - ja nie miałam żadnych objawów zagnieżdżenia w pierwszej ciąży:)
Karolina - będzie dobrze, bardzo szybko test wykazał ciąże:)
Strawbelka, Niunians - testujecie jeszcze raz 2.01?:)
mamaNadii - ja w cyklu w którym zaszłam też nie miałam płodnego śluzu, tylko testy owu pozytywne wychodziły.

Lyara moze byc temperatura ja tez mialam ale jezeli bedzie 40 stopni musisz na pogotowie jechac. Mi tak lekarz mowil
Dzięki, czytałam tą kartkę co dostałam od lekarza, i tam pisze, że jak temperatura będzie powyżej 38 i będzie utrzymywała się kilka godzin to mam koniecznie jechać do szpitala, no i jak krwawienie albo ból będą bardzo nasilone...

Dziewczyny, proszę o radę.
Niedawno wyszłam z WC i przy podcieraniu widze niteczki krwi, okres dopiero za 6 dni,a w dni płodne baraszkowaliśmy z mężem. Na test za wcześnie,ale przy pierwszej ciąży (poroniłam w 6 tyg) też miałam takie 2 dniowe "niby" krwawienie kilka dni przed planowana @. Czyżby to zagnieżdzenie zarodka? nie wiem co robić :D nie wiem co myśleć:d brzuch mnie tez tak boli jakby okres, takie rozpieranie.
mozliwe, ze tak, mnie bardzo bolal od srodka jakis czas po zagniezdzaniu, trzymam kciuki

reklama
Do góry