Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak tam w Niemczesz z tymi uchidzcami? Faktycznie tak niebezpiecznie jak w internecie pisza? Bo my planowalismy jechac do Berlina, ale sie balismy.Dziewczyny sajgonki kupilam gotoweja mieszkam w niemczech
ale mysle ze w Lidlu powinnu byc
![]()
E..... To nie masz sie co nartwic pewnie sladu po niej nie bedzie. A w nastepnym cyklu bierzesz cos na pekniecie pecherzyka?Strawbelka - po niepęknietym pecherzykuz endometrium i mnie wszystko w normie
![]()
Ojeju jak to brzmi... Ciężarnej..!!! Az sie łezka w oku kręci :-) jeszcze nic nie wiadomo może test wadliwy :-)Karolina 93 zapraszamciezarnej sie nie odmawia
![]()
Upławy w ciazy tez są:-) mleczny taki śluz :-) tak czytałamA ja juz zbaranialam...mokro jakos tam mam jak w plodne. Nie wiem chyba sie teraz nakrecam na sile. Byle do soboty, wszystko bedzie jasne.