Karolina93
Fanka BB :)
ja trzymam kciuki by ciąża byłaZwykle byly co 30 dni ale ostatnie dwa miesiace byly 34. Owu mialam zgdnie z testami 22-23.12 wiec w 17dc. Zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja trzymam kciuki by ciąża byłaZwykle byly co 30 dni ale ostatnie dwa miesiace byly 34. Owu mialam zgdnie z testami 22-23.12 wiec w 17dc. Zobaczymy
Po tej drugiej nospie jest lepiej. Stracilam juz nadzieję... Pewnie do dotychcZasowych problemów okaże sie że cos z progesteronem jest... ;\może jednak ciąża? chociaz te bóle są niepokojące
To ja tę nadzieję za Ciebie mamPo tej drugiej nospie jest lepiej. Stracilam juz nadzieję... Pewnie do dotychcZasowych problemów okaże sie że cos z progesteronem jest... ;\
W takim razie Trzymam kciuki by sie wszystko dobrze skończyło :-)Nie robiłam. Ostatnie poronienie stwierdziliśmy ze było spowodowae moim obciążeniem genetycZnym dot krzepliwosci krwi. Jak krwawienie po kilku dniach minie a terminowo @nie przyjedzie to poczekam moze faktycznie sie przesunela. A jak nie to pojde do mojej gin. Innego wyjcia nie widze..0
Walcz kochana dla przyszłych dzieci i tego aniołka w niebie :-) w kwestii badań sie nie wypowiem bo nie wiem ale jestem pewna ze dziewczyny tak :-)Kochane dużo szczęścia w nowym roku. Dla każdej mocne dwie grube kreski. Postaram się uwierzyć że i u mnie znów pojawi się szczęście, póki co nie nastawiam się na nic dobrego ale chciałabym bardzo. Rok zaczynam od wzięcia się za siebie. Jutro z samego rana jadę do laboratorium i zrobię jakieś pierwsze badania. Po stracie mojego maleństwa było robione tylko histopatologiczne z którego nic nie wynika, za mało materiału do badania. A w ciąży badań robiłam sporo przy czym wyniki były w normie. Jedynie TSH i dla lekarza wynik był ok, a raczej po prostu olał to że było za wysokie, bo było to gdzies na poziomie 4 gdzie dla kobiet w ciąży nie powinno być takie wysokie. Mam kochane pytanie jakie waszym zdaniem badania z krwi powinnam zrobić. Wiadomo szczegółowe na tarczycę a co jeszcze warto? A w późniejszym czasie planujemy z mężem zrobić badanie kariotypu. Mam generalnie straszny mętlik w głowie i sama nie wiem za co się najpierw zabrać. Ciężko mi się do czegokolwiek zmobilizować, jestem ciągle przygnębiona, zmęczona i na prawdę nie mam zbyt wielu chęci do życia. Każde wyjście z domu jest praktycznie ponad moje siły. No ciężko dziewczyny, ciężko jak cholera.