reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lux w sumie nie czuję się jak na okres. Zazwyczaj bolał brzuch dzień przed i w pierwszym dniu, ale może ten pierwszy będzie inny. Sama nie wiem.

Gosia, tak całkiem nie daleko ;-)
Co taka zgaga cie męczy?

My też auto będziemy prawdopodobnie zmieniać na większe.

Warto kupić gofrownice Dezal. Polecam :-)
My wprawdzie swoją dostaliśmy :-)

Ja to najbliższą okazja kupuje sokowirowke ;-)
Rodzina się spisuje i dostajemy idealne prezenty takim sposobem mamy sporo wyposażenia już kupionego.

Emka my teraz oglądamy zestaw do kawy ale z dużymi filizankami i dzbankiem. W home&u ładne widzieliśmy ale poszukamy na miejscu :-)
Co do auta to np jaki to SUV? My też chcemy zmienić.
A jaki masz śluz?

reklama
Dostałam pod choinkę taka gofrownicę i sandwicher w jednym :) mniam
Co do gofrownicy to też dostałam pod choinkę w 2014. Ale to moje gowienko ma wymienne te blaszki i jest gofrownica, sandwich i grill. Tylko co robię na niej gofry to surowe w środku bo ona jest dość słaba ma moc chyba tylko jakieś 700... I jedynie sandwiche robimy. :)

KasiaiOn frytkownice szczerze ci odradzam, wiem, ze pewnie frytki smazone smakuja, ale sa meeega tluste, a w ogole mazenie w glebokim oleju, zwlaszcza taniej fryturze to zabojcze dla zdrowia. Lepiej upiec frytki w piekarniku:-) ja swoja frytkownice juz dawno umylam i wywalilam do garazu ;-p
Gofrownica super sprawa, u nas uzywana raz na tydzien lub dwa. Robimy w niej gofry na slodko ale tez na slono ( np z szynka i serem - idealne na sniadanie)
Zycze milego dnia wszystkim, zwlaszcxa tym co tak jak ja wracaja po swiatecznym lenistwie do pracy.

Aaa noe nadazam za wami :D ja zaraz do pracy

Na zgage jogurt naturalny :)

W ciazy z Fifim mialam tak straasna zgage. W szpitalu spac nie moglam. Musialam chodzic po sali bo jakas tam ulge poczulam. Najadlam sie migdalow i je zwrocilam .. nie zdazylam do kibelka doleciec. Na szczescie pielegniarka byla na tyle mila, ze mnie odprowadzila i zrobila gorzka herbate.

Nie zycze nikomu takiej zgagi

Dzien dobry :)
Ja zaraz lece do pracy:) a ze moj mezeulek ma urlop to mam podwozke :) zawsze godzinka dluzej spania . Milego dnia dla Was :)

KasiaiOn frytkownice szczerze ci odradzam, wiem, ze pewnie frytki smazone smakuja, ale sa meeega tluste, a w ogole mazenie w glebokim oleju, zwlaszcza taniej fryturze to zabojcze dla zdrowia. Lepiej upiec frytki w piekarniku:-) ja swoja frytkownice juz dawno umylam i wywalilam do garazu ;-p
Gofrownica super sprawa, u nas uzywana raz na tydzien lub dwa. Robimy w niej gofry na slodko ale tez na slono ( np z szynka i serem - idealne na sniadanie)
Zycze milego dnia wszystkim, zwlaszcxa tym co tak jak ja wracaja po swiatecznym lenistwie do pracy.
Witajcie:-) właśnie dupa później rośnie z tłustego i nie zdrowo.
Jeśli chodzi o sokownik super sprawa dostaliśmy w prezencie ślubnym:-)to nam się udało.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
O tak frytki najlepsze z piekarnika! :)
U nas też cholernie zimno, mój kochany ma foszki, bo za dużo czasu spędzam na komputerze i telefonie, że ciągle pisze z wami albo z kimś na fb. Ehh. Żeby ocieplić dzisiejsze relacje robię mu śniadanie - ryż na słodko z cynamonem. ;)

Do góry