reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czesc ja po pracy. Cos dzisiaj nie mam na nic sily. Wrocilam zrobilam zakupy na jutro zeby chleba nie braklo i siadlam.
Chyba przemarzlam i mnie cos rozbiera bo cos mnie lamie.
Widze ze dzisiaj zadna nie chwalila sie testami.
Hime dobrze ze zmieniasz. Najwazniejsza atmosfera w pracy nawet jak kasa gorsza to ja wole ta co chodze do pracy z przyjemnoscia a nie ta co kosztuje tyle stresu i pomiataja.
Karolina co studiujesz ?

Czesc ja po pracy. Cos dzisiaj nie mam na nic sily. Wrocilam zrobilam zakupy na jutro zeby chleba nie braklo i siadlam.
Chyba przemarzlam i mnie cos rozbiera bo cos mnie lamie.
Widze ze dzisiaj zadna nie chwalila sie testami.
Hime dobrze ze zmieniasz. Najwazniejsza atmosfera w pracy nawet jak kasa gorsza to ja wole ta co chodze do pracy z przyjemnoscia a nie ta co kosztuje tyle stresu i pomiataja.
Karolina co studiujesz ?
Rybko biotechnologie :-) już na 3 roku i lecencjat:-)

Moja kuzynka studiowala to w poznaniu i wyjechala na wymiane do belgii. Teraz juz ponad 10 lat juz tam mieszka zalozyla rodzine. Pracuje w labolatorium zrobila doktorat i opracowuje leki na raka.
Dobrze platny zawod jak sie gdzies czlowiek zalapie. Ale chyba ciezko ? Chemia to nie moja bajka ;)

Moja kuzynka studiowala to w poznaniu i wyjechala na wymiane do belgii. Teraz juz ponad 10 lat juz tam mieszka zalozyla rodzine. Pracuje w labolatorium zrobila doktorat i opracowuje leki na raka.
Dobrze platny zawod jak sie gdzies czlowiek zalapie. Ale chyba ciezko ? Chemia to nie moja bajka ;)
Straszą ze cieżko może byc z praca w Polsce ale zagranicznie to kupa kasy :-)ale nie nastawiam sie, narazie tylko maleństwo maleństwo i maleństwo:-) ogółem trochę ciężki kierunek pełno chemii i biologii ale jak ktos lubi takie rzeczy to da sie przejść:) dla mnie na razie najgorszy był 2 rok jeny czarna magia :-) ale sie zdało :-)

reklama
Do góry