Karolina93
Fanka BB :)
Maybe, nie wiadomo okaże siewiec moze to zagniezdzanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maybe, nie wiadomo okaże siewiec moze to zagniezdzanie?
ja jak wlosy myje to mam na raz recznik a tak to 4-5 dni i jest ok, latem czesciej zmieniam, moja tesciowa potrafi dwa tygodnie miec ten sam recznik, jak to smierdzi potemJa jednorazowo używam ręczników, mam totalna obsesje na punkcie czystości takich rzeczy !
Jeszcze jest czas!!:-)Witam dziewczynkinie wytrzymałam... testowałam dzisiaj, 4 dni przed spodziewaną @ i zobaczyłam raczej tylko to czego się spodziewałam...jedna krecha. Być może za wcześnie, być może nie mój czas...
![]()
o mamo... Bleeja jak wlosy myje to mam na raz recznik a tak to 4-5 dni i jest ok, latem czesciej zmieniam, moja tesciowa potrafi dwa tygodnie miec ten sam recznik, jak to smierdzi potem
Ja piorę po jednym użyciu bo od razu jakoś dziwnie mi pachną. [emoji14]ja mam reczniki do ciala okolo 4-5 dni, potem daje do prania a odnosnie tematu to moze ta swilgoc tak na nie wplywa
i kto to mowiJeszcze jest czas!!:-)
Branoc mała!nie dam rady, musze sie polozyc, bo zaraz usne, dobranoc baby
Ha hai kto to mowi![]()