CzarnaMadzia
Moderatorka
Ruda no jasne ze ludzie dają radę. Zwyczajnie byłam ciekawa czy Czarna się nie boi takiej różnicy wieku. Ja wiem ze mój syn też lubi dzieci ale to nie znaczy że nie jest w stanie zrobić przypadkiem krzywdy. On ma dopiero 15 mc i nawet jak chce czasami pogłaskać dzidzie to raz prawie na dziecko upadł.
Mąż koniecznie potrzebny ale jak jest się samej w domu trzeba samej sobie radzić :-)
Czarna to się zgadza że wiek jest często na naszą korzyść. Fajnie ze się zdrcydowalas. Ja też chciałam mniejsza różnice wieku ale się nie udało. Może już niedługo.
To ile po porodzie zaczeliscie się starać?
Czarna to może masz jakiś fajny przepis co zrobić z mięsem mielonym ;-)
)
Ja dostałam @ dwa tygodnie po porodzie, karmiłam tylko miesiąc... dostałam bardzo silnej alergii i musiałam przez dwa tygodnie antybiotyki brać
Dostałam już zielone światło od mojej Ginekolog, jeśli przez następne dwa cykle nie zajdę w ciąże to mnie zacznie stymulować clo
A co do mięsa mielonego to ja bardzo lubię robić kotlety z warzywami, trę na tarce na dużych oczkach marchewkę, dodaje szczypiorek, poszatkowanego surowego kalafiora, cebulkę i mieszam warzywa z mięsem. Przyprawiam czosnkiem granulowanym, słodką papryką, natką pietruszki i pieprzem. Formuję z większe kotlety i piekę 40 min w temperaturze 150-200 stopni