reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Agnesis no to czekam na wyniki

Kotek 27dc dopiero hm jeśli chodzi o CS to w październiku pierwszy mieliśmy i była ciąża ale w grudniu stracona w 7 tc więc to pierwszy cs po odzyskanej owulacji.

Czarna czekam na ciebie. Kiedy masz termin @?
Ciesze sie?
Idziesz na betę?

reklama
Agnesis no to czekam na wyniki

Kotek 27dc dopiero hm jeśli chodzi o CS to w październiku pierwszy mieliśmy i była ciąża ale w grudniu stracona w 7 tc więc to pierwszy cs po odzyskanej owulacji.

Czarna czekam na ciebie. Kiedy masz termin @?

Haha własnie do Ciebie pisałam:))
Ja mam planowana @ na walentynki a jednocześnie chrzest mojego małego wariata - 14 luty:))

Kotek nie idę. Mieszkam w Niemczech tutaj żeby iść na betę muszę iść po skierowanie do ogólnego i wtedy. Za dużo zachodu. Oczywiście jak zapłacę mogę iść ale to szkoda kasy. Ufam testom i swojemu organizmowi a mój gin twierdzi że bez sensu robić betę skoro test pozytywny na usg i tak zobaczy wtedy kiedy się da więc beta nic nie zmienia. Takie moje zdanie :-)

Czarna o to zrobisz mi prezent hehe bo mam urodziny 14 lutego :-D trzymam mocno kciuki za ciebie :*

Lux dziękuję :-)

Emeczka :*

Teraz mam stracha żeby powtórki nie było ale nic nie można na to poradzić tylko strach się nie denerwować.

Ann_ super wieści! Gratuluję. :) Co do moich objawów to mdłości nie zaliczam bo to może być jelitówka bo mnie pogoniło już dzisiaj. A cycki to mnie prawie zawsze bolą. Śluzu już płodnego od wczoraj nie ma. Dokładnie wczoraj było tak że ten śluz płodne był do południa a później już taki lepki przeźroczysty.
Ja testować mam zamiar 2 lutego bo wtedy ma być okres, no chyba że mnie wstrętna @ wyprzedzi. ;) Dziś 25 dzień cyklu. Tylko 4 dni czekania. Szybko zleci, mam nadzieję. :)

reklama
Ruda cieszę się że miałaś rację :-) trochę was podczytalam mając nadzieję na to że dołączę.

Kotek w sumie to mam tylko codziennie takie lekkie bóle no nawet bólem tego nie nazwę taki dyskomfort w dole podbrzusza jak na @ i tylko rano. No takie prawie nie zauwazalne. Śluz po owulacji taki trochę kremowy ale jakoś mało go było A kilka dni temu było bez śluzu a wczoraj taki lekko przezroczysty był lepki jakiś masz masz. Nie wiem czy ci to pomoże.

Hime czekamy razem ;-)

Do góry