reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Aniay test po godzinie jest nie ważny, ale pisałas ze była juz kresunia od razu , powtorz najlepiej ten sam test za dwa dni albo w poniedziałek będziesz widzieć , ja w terminie @ miałam negatywne testy wiedziałam z bety ze jestem , a dopiero tydzień pózniej przy wyższej becie poszły ciemne krechy :)

nie !!!! jednak nie ogranę !!! zablokowane !!! Można ogladnąć tylko na terytorium Polski ;) ( biednemu zawsze wiatr w oczy !!! )

ale widziałąm skrót . To oni Mariolka i Wldemar :) . Tacy niegrzeczni są ?

Ostatnia edycja:
Ustały chociaż jeszcze coś tam poleci, ale nie brązowe tylko taka kawa z mlekiem, już bardziej śluz taki podbarwiony ... ale odrobinkę..
Wyniki bety z wczoraj 6347, więc chyba jest ok ... zobaczymy :)

A jak tam ukochana teściowa ?:D
Nessi brazowe to chyba normalne, dobrze ze wzielas tego dupka bo moglo sie zle skonczyc!
Gorsze sa plamienia zywa krwia.
Glowa do gory, jest dobrze;)

Aniay trzymam kciuki żeby za dwa dni była mocniejsza druga kreska :-) &&&

NeSSi a robiłaś betę jakoś regularnie żeby móc porównać?

reklama
Do góry