Marchew no co Ty chcesz kobieto od tych testów??? przecież ładnie ciemnieją, nie będzie z dnia na dzień dużej różnicy bo na razie betka niska zresztą to jeszcze nie jest Twój termin @ i dlatego takie bladziochy

ja myśle że wszystko jest dobrze i się udało jesteś w ciaży:-)
Powiem Ci że ja z tymi testami miałam podobną historię, też robiłam dużo wcześniej niż powinnam i oczywiście pierwszy to była taki bladzioch ze chyba tylko ja widziałam tą drugą kreskę

potem oczywiście każdego kolejnego dnia powtarzałam testy i też niewiele od siebie się różniły a nawet pamiętam ze chyba przez 2-3 dni wychodziły mi takie same nie były nic mocniejsze, jeszcze wtedy miałam jakieś małe plamienie i pamiętam że się załamałam bo byłam przekonana że nic z tego nie będzie skoro testy nie są mocniejsze. Nawet zapaliłam wtedy dwie fajki bo byłam przekonana że ciąza nie przetrwała. Następnego dnia miałam betkę i wyszła bardzo łada, byłam w szoku, jak wtedy zrobiłam test to dopiero wyszedł trochę mocnijeszy

Dlatego nie ma co się sugerować tym że pomału ciemnieją bo jak widać na początku to normalne, bo i u mnie tak było a jak wiadomo dzidzia jest i wszystko było OK:-)
Kochana mocno trzymam kciuki i wierzę w to że się udało!!!! Próbuj umówić się na tą betkę, nie wiem czy pielegniarka może coś zdziałać, wydaje mi się ze nie, ze tylko lekarz może wystawić skierowanie. A dowiadywałaś się może u Ciebie w szpitalu ile kosztuje zrobienie prywatnie betki??? albo znajdź jakąs prywatna klinikę takie na pewno cos takiego wykonują tylko nie mam pojęcia ile może to kosztować....
Wiem ze łatwo się mówi ale ja na Twoim miejscu poczekałabym pare dni kiedy masz termin @???