Marchew gratulacje!!!!!!!! piękna betka!!!:-) Co ty gadasz że mała? jeśli wynik jest powyżej 50 to jest potwierdzenie ciązy, potem sprawdzić można ewentualnie przyrost po 48 godzinach ale jak jest taka wysoka to raczej nie ma potrzeby. Ja teraz też miałam chyba 284 wynik i nie robili powtórki bo powiedzieli ze jest to wsoki wynik i nie trzeba, jeśli byłoby poniżej 50 wtedy powtarzają po tygodniu. Tak jest u mnie w klinice, moim zdaniem nie ma co kombinować jesteś w ciąży i już!!!

I moim zdaniem nie ma sensu jechać do prywatnej kliniki i powtarzać badnie bo po pierwsze powtórkę powinno się robić w tym samym labolatorium wtedy wynik jest wiarygodny, a po drugie najlepiej jednak po 48 godzinach. Dziewczyno jak jeszcze nie wierzysz i chcesz się upewnić to kup sobie ten elektroniczny test clearblue co pokazuje tygodnie

Sadząc po twoim wyniku wszystko jest dobrze i malutka fasoleczka sobie rośnie. Jeszcze raz ogromne gratulacje!!!!!:-)
basik tempka ładnie się trzyma, trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
aniolkowa wiem ze jest ciężko ale więcej wiary, poza tym co tu się zastanawiac podchodz i już, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz czy się uda, wiesz ze my tu mocno kciuki trzymamy

Pozatym teraz dużo cieżkarówek na końcówce więc ktoś musi poprzejmowac paleczkę;-)