reklama

Staraczki na Wyspach

Aniolkowa ,Tiluchna,Agitatka,Yas,Kasia uk,Kogasica-Dziekuje Wam bardzo:tak:

Aniolkowa czuje sie normalnie tzn,poza dziwnie tkliwymi brodawkami i pobolewaniem brzucha tak nad wzgorkiem lonowym
to Nic.....mam nadzieje ze odczarowalam nasz watek i teraz Wszystkie staraczki zaciazá.Przepraszam nasze staraczki ale wszystkie moje swiezutkie fluidki wysylam Aniolowej:tak::tak::tak:Prosze przyjmij je ode mnie.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Basik - jaki piękny bladzioch! super, gratuluję i niech krecha pięknie ciemnieje i beta pięknie przyrasta!

Ja dzisiaj byłam w szpitalu na pobraniu krwi, widziałam się z położną... usg mam już za tydzień w piątek... i tak mi nie zrobią przezierności karkowej (bo albo będzie za wcześnie - albo za późno - lece do Polski 1 grudnia na miesiąc)... ale umówiłam się w Polsce u ginekologa w 12tc... boję się trochę tego lotu samolotem - było nie było to I trymestr :confused:

basik ja też dołączam się z gratulacjami :-)

Aniołkowa jaki pechowy wątek ???? przecież ile właśnie jest na końcówce... basik przejęła po Roxiii i mamy jeszcze trzy dziewczyny w najbliższym czasie więc dziewczyny starać się starać nie marnować czasu ;-) a tak na poważnie to uważam że na każdą przyjdzie czas i mam nadzieje że to będzie szybciej niż dalej

za każdą z osobna i wszystkie razem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Basik gratuluję

A ja miałam podglad pecholi w 10 dc i niestety nie zareagowalam na leki tak jak m-ac temu więc Puregon z 50j podnieśli mi na 75j i podglad jutro choć nie czuję tej stymulacji tak jak w tamtym cyklu. Trochę się wkurzylam że wszystko się przesunie bo miałam nadzieję że 3 iui zrobię do końca roku i w nowym już invitro no nie idzie nic po mojej myśli przeklęty ten listopad dla mnie same nie powodzenia.

Basik dzieki za fluidki, jeszcze ciepłe :-)

abed no właśnie o to mi chodzi, ze od bardzo dawna nie było wsród nas II kresek, ciężarówki juz na wylocie a zastępstwa brak. Fajnie by było, zeby zawsze tu była "ciągłość ciążowa". Ja wiem, że na każdą przyjdzie czas, tylko żal mi strasznie tych 4 lat starań, bo w tym czasie mogłabym miec juz dwoje dzieci i cieszyć sie juz szczęściem rodzinnym a tak to brniemy dalej w nieznane i nie wiadomo ile jeszcze nam z tym zejdzie. Gdybym wiedziała, że to tyle bedzie trwało to juz z 2 lata temu zdecydowałabym sie na IVF.

kara ile mają pecherzyki?

bashi a ty kiedy testujesz?

marchew dlaczego masz tak wcześnie scan? Czy mimo wszystko bedziesz miała i tak w 13tc? Dobrze że lecisz, bo porobiasz wszystkie badania, których tutaj nie robią.

yas ty na jakim etapie jesteś? Probujecie naturalnie w tym cyklu?

reklama
Czesc dziewczynki

Aniolkowa
dziekuje ze pytasz....hmmm..... u mnie wykres kilka dni zapowiadal sie dosc obiecujaco ale dzis tempka spadla w dol tak wiec @ juz sie zbliza. sama juz nie wiem co jest nie tak....
Masz racje co do czasu staran....ja staralam sie 3 lata....udalo sie ale poronilam I teraz znowu proby I znowu co m-c to samo....porazka, ktora mocno boli....:(

Dziewczyny zobaczcie na moj wykres I doradzcie cos....prosze.....
Tutaj na zadne tabletki nie mam co liczyc I tak sie zastanawiam czy moze w nastepnym cyklu sama na wlasna reke lykac duphaston....a moze mam poprosic GP o jakies konkretne tabletki....co myslicie?
Obserwacja cyklu - enpr.pl

Pozdrowionka dla kazdej z was I 3mam mocno za kazda.....mam nadzieje ze magiczny czas zblizajacych sie swiat bedzie dla kazdej z nas radosny a pod choinka znajda sie malutkie buciczki.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry