reklama

Staraczki na Wyspach

basik jeszcze Cie męczą te mdłości biedaku? juz powinny przechdzić. Kiedy masz teraz jakis scan?

patti jak robisz test tak wcześnie, tzn przed terminem @ to trzeba z rannego moczu, bo wtedy poziom HCG jest najsilniejszy po nocy. Na tych testach trochę światło się odbija i mało co widać, ale już cień cienia oznacza ciążę.Powtórz rano i wklejaj zdjęcie.

marchew a ty kiedy masz połówkowe?

reklama
chyba sie udalo :)

Załączniki

• 20140123_081137.jpg
    20140123_081137.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 79
dzieki jak na razie to jestem w szoku jutro chyba do gp zadzwonie .... teraz to mnie czeka roboty... zmiana mieszkania, moj chlopak robi prawko, slub chcielismy w kwietniu brac... o masarka :)

dzien dobry dziewczyny :) witam was po prawie roku przerwy.... Nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego co mnie ominelo w tym watku, ale tesknilam za wami...

Aniolkowa, jestes w ciazy!!!!! Boze jak sie ciesze.... kochana moja, jak to sie stalo? tzn wiem jak, ale to tak naturalnie wszystko??? Ale sie ciesze :)

Basik, ty tez!!! :) dziewczyny, dzieki wam wraca moja nadzieja....

co u reszty?? Roxii, Agitatki? jak wasze malenstwa?? Yas, abed, loczkis...co u was???

Ja mam za soba koszmarny rok i w zasadzie wrocilam do was bo potrzebuje pomocy...odezwie sie jakas dziewczyna ktora zna sie na CLO???

Ostatnia edycja:
Edith witaj ja bralam clo przez 8 cykli, może pomogę.
Patti86 gratuluje dzwon do gp zrobią test laboratoryjnie i wtedy na 100 cię przekonaja. A ty nie nalezalas do kliniki? Tylko gp dał ci tabletki.

reklama
Kara, super :) no wiec sprawa wyglada tak, biore clo, teraz powinien byc 3 cykl. Mam brac od 3dc przez 5 dni. Problem w tym ze nie wiem kiedy zaczac brac, dzis trzeci dzien mam lekkie plamienia i nie wiem czy traktowac to jako normalna @ i zaczac brac dzis, czy czekac az zaczne normalnie krwawic??? a jak nie zaczne?boje sie ze przegapie cykl. A patrzac na to z piatej strony sama nie wiem czy brac 1 x dziennie czy zwiekszyc dawke do 2xdziennie. Boje sie ze sie przestymuluje ale juz dwa cykle bralam 1xdziennie i bez rezultatu :(
A u Ciebie jak po tych 8 cyklach? udalo sie? i to bralas jaka dawke? i te 8 cykli to tak bez przerwy??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry