edith witam, fajnie ze sie odezwalas, ja bralam clo - 7 miesiecy przez jakies 1.5 roku bo robilam przerwy, plus 2cykle na ganol - wszystko do kitu ale szczerze to nie w kazdy miesiac byly staranka bo czesto cos wypadalo. ja bralam jedna tabletke od 3dc i po clo okresy mialam bardzo reguralne - zawsze wiedzialam w ktorym dniu dostane @ bo zazwyczaj roznia sie kilka dni co miesiac. do tego sprawdzali przez 2 miesiace czy wogole clo dziala na mnie i czy owulacja wystepuje. testow owulacyjnych nie robilam za czesto ale jak robilam to wychodzily.krwawien nigdy nie mialam pomiedzy cyklami wiec nie pomoge.
teraz jestem na etapie ze daje sobie spokoj kilka miesiecy ze wszystkim i zabieram sie za siebie. mysle tylko o jakis ziolkach jak dziewczyny pily tylko nie wiem czy te od chinczyka co aniolkowa stosowala czy te z polski co basik pila.
edith a w uk do kliniki chodzi?teraz to kolej na ciebie moja droga, no i kara ale byc moze ten cykl byl szczesliwy dla niej a potem to juz chyba ja zostalam z naszego forum;-)
aniolkowa tak teraz odpoczne od wszystkiego i niech sie dzieje co chce.trzymajcie sie mocna z fasoleczka:-)
pati wielkie gratulacje i ty tez rosnij zdrowo;-)
kara trzymam kciuki mocno za 29.01,wiem jak sie ciagna te dni...
basik jak bedziesz tulic swojego skarba to zapomnisz o tych zlych momentach;-) trzymaj sie mocno