Marchew - ale ja miałam niby @ właśnie 13 dni temu, ale zupełnie jakby jej nie było. Jeden dzień lekkiego, baaardzo lekkiego krwawienia, i jeden dzień plamienia. Potem zupełnie nic, i teraz znów lekkie krwawienie 13go dnia cyklu a nie przez 13 dni non stop. Tak jak bym miała krwawienie śródcykliczne poprzednio, a teraz jest @. Nie mam zielonego pojęcia.
A, i z próbami wątrobowymi coś jest nie tak. Wczoraj dzwoniłam do przychodni, trochę się spóźniłam bo powinnam ponad tydzień temu dryndnąć, no ale... wczoraj się dowiedziałam że mam powtórkę zrobić 9 kwietnia, a to oznacza że z wynikami było nie halo. Jutro mam rozmawiać z lekarzem o co kaman. Podejrzewam kamienie żółciowe, które przy stanie zapalnym powodują zmiany w wątrobie, a jeden z baaardzo częstych objawów jest właśnie świąd skóry którego cały czas nie mogę się pozbyć. No i znowu nie mogę wziąć clo, bo nie wiem co mi teraz dolega. Jak nie urok to sraczka
Chyba czeka mnie wizyta w szpitalu wrrrr... chociaż muszę się przyznać że ja akurat jestem szpitalolubna

zero zmywania, regulowane łóżko na pilota, nie zmywam, nie piorę, nie zaprowadzam dziecka do szkoły he he