Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kara, ja mam cale opakowanie cyclogestu, jakbys chciala to moge Ci wyslac. Moja gin mi pezepisala, jak mialam krwawienie w 15 TYG, ale jakos samo ustalo I kupilam tabletki, ale nie uzywalam.
Indi dziękuję, kurcze dziewczyny zawsze mnie tu ratujecie.
Mama tak dzisiaj sobie w pracy ze to strasznie smutne ze mając plusy na tescie nie możemy i nie umiemy się cieszyć.
boziu mam nadzieję że ten test w piątek będzie wyrazniejszy.
Dziewczyny, powinnyscie sie cieszyc, mysle, ze pozytywne nastawienie jest bardzo wazne w ciazy. Wiem, ze jest ciezko, ale zawsze to jest jakas nadzieja. Trzymam kciuki za Was
Dziewczyny mam problem, zrobilam jednak test dzisiaj miedzy testami jest 2 dni roznicy gorny wcześniejszy a dolny dzisiajszy.Czy to oznacza ze cos było,ale cos zle poszlo? Moje cykle sa miedzy 28 a 30 dni dzisiaj jest 30dc, wczoraj wieczorem i dzisiaj rano miała taki ciemniejszy śluz.To cyba się nazywa ciaza bichemiczna. Oszaleje tylko tego mi brakowało.
Kara a mozesz zrboic test innej firmy?? ja robilam rozne I kazdy inaczej wychodzil jedne mialy wyrazne kreski a drugie cienie moze ten drugi jakis wadliwy a zawsze tak masz przed @ze masz sluz podbarwiony??
kara - ja tak mialam wygląda na ciąże biochemiczną... może powinnaś brać lutke już po owulacji? a może organizm jeszcze nie jest gotowy... tak czy siak bardzo mi przykro... możesz mieć plamienia 2-3 dni, 2-3 dni przerwy i okres... u mnie tak to wyglądało
Jak nie przyjdzie @ to w sobotę zrobię kolejny test, bo lutke zaczęłam brać po tym pozytywnym tescie i nie jestem pewna czy odstawiac.Innego w domu nie mam testu.
No widocznie nie gotowa jestem. Ehhh
A co do plamien, to znaczy to nie było plamienie tylko śluz na wkladce taki bardziej kremowy. Ja juz nie wiem jak te moje cykle wyglądają bo albo jakaś ciąża, dochodzenie do siebie, albo cykle stymulowane.
Kara poki @ nie przyszla szansa jest a test moglbyc poprostu wadliwy ja zawsze po uplywie czasu rozmontowuje test I sobie ogladam tak bez szybki ale I tak najbardzie okrutnymi testami sa digitale bo maja w srodku dwa paski I jeden ma zawsze dwie kreski ehh plozna laskawie chce sie ze mna spotakc 21 kwietnia piknie