M
mama290
Gość
No nie wierze Kara co za niesprawiedliwosc I co teraz jakis plan macie ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Widzę,że u Ciebie rośnie serduszko...cudownie
Ja potrzebowałam odsapnąć, podumać, popłakać i wreszcie wzięliśmy się za starania. Martwi mnie niski progesteron z poprzedniego cyklu, ale łudzę się,że po prostu za późno zrobiłam badanie (26dc na 30 dniowy cykl). Dziś idę odebrać wyniki innych hormonów....boję się,że coś jest nie tak. Że jeszcze z tym będę musiała się borykać...ehhh....poza tym jakoś leci. Miałam wracać do pracy w czerwcu, ale mąż mówi,że nie, więc nie wracam. Pomyślę nad tym we wrześniu, choć mam nadzieję,że zajdę w ciążę
Trzymam kciuki Kochana za Was!!!
Biorąc pod uwagę ile przeszłaś mogli się lepiej Tobą zająć. Ja jak miałam wizytę w.grudniu z wynikami sekcji Kajuni,to ten mój gin,co wtedy tyle dla nas zrobił powiedział,że będę mieć na karcie kolejnej ciąży notkę na samym wierzchu o tym co się stało, żeby - cytuję- " następnym razem każdy lekarz zastanowił się 2 razy nim powie,że jest ok". Poza tym sam mi napisał pod wynikiem sekcji,że mam mieć opiekę łączoną,czyli prowadzić mnie będzie Swansea ale Cardiff tez. Dał mi nr telefonu,żebym dzwoniła do niego,jakby coś było nie tak. Nic tylko w ciążę zachodzić,a tu takie numery....ehhh....Kochana, a nie masz prywatnego gina gdzieś? Nie koniecznie polskiego. Ten mój ma też prywatną klinikę,więc jakby już naprawdę szpital nawalil,to pójdę prywatnie. 3000 funta kosztuje u niego prywatna opieka (poza tą na NHS oczywiście). Ale taka full wypas. Nifty,scany na żądanie itd itp. Mąż mówi,żeby płacić,a ja chcę dać szansę NHS. Mam nadzieję,że w końcu ktoś się Wami zajmie jak trzeba. Tym bardziej trzymam kciuki! Co do progesteronu,to powinnam zrobić badanie 7 dpo,a zrobiłam 9
Zobaczymy co się dowiem dziś jak pójdę po wyniki innych badań.