reklama

Staraczki na Wyspach

a ja dzisiaj jak juz mowilam jestem lekko rozburzona, zaraz mam klientke na pazurki a tutaj z mezem sie odasalismy o wczoraj ze nie bylo przytulania...wszytsko wskazuje iz te dni mam teraz a tutaj nic... mam nadzieje ze dzisiaj cos wymodze milego i bedzie przytulanko

tutaj moje tesciki

co sadzicie kochane?

reklama
a ja dzisiaj jak juz mowilam jestem lekko rozburzona, zaraz mam klientke na pazurki a tutaj z mezem sie odasalismy o wczoraj ze nie bylo przytulania...wszytsko wskazuje iz te dni mam teraz a tutaj nic... mam nadzieje ze dzisiaj cos wymodze milego i bedzie przytulanko

tutaj moje tesciki

co sadzicie kochane?
kochana a te testy kupowalas na ebay lub w wilkinsonie? jezeli tak to ja nie mam o nich dobrego zdania mi one nie wychodza niewiem moze jakies trefne mialam:eek::eek::eek:

na ebayu kupowalam

spradzam zawsze po pracy ok 16:30 po niepiciu jakies 3 godzin i byciu w toalecie 3h...

no mi w ostatnim cyklu nic ne pokazalo... jeden dzien byla kreskA lekko rozowa podobna do tej jak teraz mialam w 8DC

na ebayu kupowalam

spradzam zawsze po pracy ok 16:30 po niepiciu jakies 3 godzin i byciu w toalecie 3h...

no mi w ostatnim cyklu nic ne pokazalo... jeden dzien byla kreskA lekko rozowa podobna do tej jak teraz mialam w 8DC
no wlasnie mi one w 2 cyklach tyrko raz pokazaly kreske taka jak u ciebie w 8dc sa jakies lipne te testy .W wilkinsonie one kosztuja niecale3 funty.
A takie lepsze testy kosztuja ok 6 funtow (takie mazakowe) i sa super naprawde polecam ja juz wiecej na ebayu nie kupie tego badziewia:cool: bo czlowiek tylko sie stresuje

to byl moj pierwszy zakup wiec testuje jak sie skoncza i nadal nam sie nie uda to polece do wilkinsona i kupie ;-) dlatego sie tez zdziwilam ze w tym mi pokaz\uje tak slicznie...zobaczymy oby dzisiaj bylo przytulanko...akle sie nie napalam az tak bo wczoraj dalam plame ehhh

to byl moj pierwszy zakup wiec testuje jak sie skoncza i nadal nam sie nie uda to polece do wilkinsona i kupie ;-) dlatego sie tez zdziwilam ze w tym mi pokaz\uje tak slicznie...zobaczymy oby dzisiaj bylo przytulanko...akle sie nie napalam az tak bo wczoraj dalam plame ehhh
oj nic nie mow ja wczesniej tez obrazalam sie jak dziecko:rofl2::sorry:

no mam nadzieje ze to mi minie a mezowi stres... on jest starszy odemnie 15 lat i wiem ze chce miec dziecko i to bardzo...wiec bez sesnu czasmi gadam mu bzdury...ake to wszytsko nerwy mi puszczaja ahhh..:-D

dzisiaj mam pozytywne myslenie nanwieczor oby bylo przytulanko hihi:sorry:

reklama
Dziewczyny a co sie dzieje z sandrahaha nie zaglada do nas??

ja zagladam zagladam :tak::tak: kilka razy dziennie ale nie moge usiedziec przy kompie 5 minut bo spac mi sie chce i praktycznie caly czas spie.. ide spac ok 24 wstaje ok 12 czasami 13 zrobie obiadek bo moj wraca z pracy o 14:30 i w sumie od 16 znow... przed chwila sie obudzilam :-):zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie 0 zycia ze mnie... mdlosci co wieczor mecza i wymioty rowniez... wiec padam... a tak w ogole to nie wiem nic wiecej bo jeszcze nie mialam usg i nawet list jeszcze nie przyszedl... wiec czekam... brzuchol boli czasami jak na @ i w sumie ostatnio pobolewa dziwnie ale wydaje mi sie ze poprostu sie wszystko rozciaga w srodku i to dlatego pewnie... plamien nie mam jak na razie (tfffuu, tfffuuu-zeby nie zapeszyc)...

propo testow z ebaya to owulacyjne sa w miare ok natomiast ciazowe do bani... mi na owulacyjnych nigdy nie wyszla ta druga kreska ciemniejsza niz tobie dzisiaj,.... ale wiedzialam przynajmniej ze owulka sie zbliza wiec troszke pomogly... oczywiscie bez mierzenia tempki nie pomogly by na 100%... u mnie zaczely wychodzic tj. pozytywne od 13dc a owulka byla najwczeniej w 16dc albo w 17dc...

natomiast ciazowe ssa do bani bo mi wychodzily blade nawet bardzo bardzo blade i tylko sie wkurzalam bo nie wiedzialam jak zinterpretowac je... poszlam do apteki kupilam first response zrobilam po poludniu i 2 kreski wyszlu grube... zostal mi jeden test ciazowy wiec chcialam go wykozystac... zrobilam test kilka dni po terminie tak zeby zuzyc ale wiedzialam juz ze jestem w ciazy i wyszla ciemniejsza kreseczka ale nadal nie ciemniejsza od kontrolnej... dlatego nie polecam testow ciazowych....

wiec-testy ciazowe_tempka i powinno byc ok... :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry