reklama

Staraczki na Wyspach

no widzisz wlasnie te testy jakies dziwnie wygladajace...ale jak dali niby gratis wiec mam...a testami mozna sie zaczac sugerowac wiec od dzisiaj jak sie uda to beda przytulanka i juz sie niemoge doczekac az maz wroci z pracy

reklama
:no:
ja zagladam zagladam :tak::tak: kilka razy dziennie ale nie moge usiedziec przy kompie 5 minut bo spac mi sie chce i praktycznie caly czas spie.. ide spac ok 24 wstaje ok 12 czasami 13 zrobie obiadek bo moj wraca z pracy o 14:30 i w sumie od 16 znow... przed chwila sie obudzilam :-):zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie 0 zycia ze mnie... mdlosci co wieczor mecza i wymioty rowniez... wiec padam... a tak w ogole to nie wiem nic wiecej bo jeszcze nie mialam usg i nawet list jeszcze nie przyszedl... wiec czekam... brzuchol boli czasami jak na @ i w sumie ostatnio pobolewa dziwnie ale wydaje mi sie ze poprostu sie wszystko rozciaga w srodku i to dlatego pewnie... plamien nie mam jak na razie (tfffuu, tfffuuu-zeby nie zapeszyc)...

propo testow z ebaya to owulacyjne sa w miare ok natomiast ciazowe do bani... mi na owulacyjnych nigdy nie wyszla ta druga kreska ciemniejsza niz tobie dzisiaj,.... ale wiedzialam przynajmniej ze owulka sie zbliza wiec troszke pomogly... oczywiscie bez mierzenia tempki nie pomogly by na 100%... u mnie zaczely wychodzic tj. pozytywne od 13dc a owulka byla najwczeniej w 16dc albo w 17dc...

natomiast ciazowe ssa do bani bo mi wychodzily blade nawet bardzo bardzo blade i tylko sie wkurzalam bo nie wiedzialam jak zinterpretowac je... poszlam do apteki kupilam first response zrobilam po poludniu i 2 kreski wyszlu grube... zostal mi jeden test ciazowy wiec chcialam go wykozystac... zrobilam test kilka dni po terminie tak zeby zuzyc ale wiedzialam juz ze jestem w ciazy i wyszla ciemniejsza kreseczka ale nadal nie ciemniejsza od kontrolnej... dlatego nie polecam testow ciazowych....

wiec-testy ciazowe_tempka i powinno byc ok... :tak::tak:
sandra slonce a dlugo juz czekasz na ten list?? moze ty sie przejdz do tej przychodni i zapytaj moja kolezanka tez dlugo czekala na list poszla i co sie okazalo ze zapomnieli wyslac do szpitala:szok:
Ty juz prawie jestes w 12 tygodniu powinnas miec lada dzien usg ja niewiem czemu oni tak zwlekaja moje wszystkie kolezaki mialy w 12 tygoniu pierwsze usg
A z fasolka napewno jest wszystko ok :-) prosze sie nie martwic
A mnie cos cmi podbrzusze i cycochy pobolewaja lada dzien @ przylezie:wściekła/y::crazy: ech... no i zaczne 12 cykl w ktorym beda obserwowac co sie z tymi jajnikami dzieje czy pecherzyki rosna pekaja itd. ech...jeden cykl znuff stratny
mam czasami takie mysli ze mi to chyba sie nigdy nie uda ja naprawde jestem jakas pechowa w tym cyklu jestem prawie pewna ze nic z tego od tygodnia juz poplakuje sobie a co bedzie jak ta wredota przylezie :eek:
22 pazdziernika lece do polski sama z moim synkiem i mam nadzieje ze tam odpoczne troszke
aj wogole przytylam troche i nie potrafie zrzucic tych 3 kg :no::-( czuje sie jak balon:eek: gruba , brzydka i ah brak slow
no to sie wygadalam :sorry:sorrki

Ostatnia edycja:
no dobranoc...ja wlasnie mialam jeden skok tempki bo mnie cos lapalo, zreszta nadal mnie trzyma katar...pewnie tez to ma cos do czegos iz temepratura bedzie inna... narazie mierze nowym elektronicznym

cos takiego
L@@K! BOOTS FERTILITY MONITOR & OVULATION/PG TESTS on eBay (end time 27-Aug-09 20:33:34 BST)

jak skonczy sie @ to zaczne dopochwowo elektronicznym... pomiar bede zapisywac jeden na 28dni.pl na drugi na FF hehe

wole byc zabezpieczona:-D

dobrej nocki nie zamecz meza hehe
kochan ja sobie dzis to cacko zakupilam i teraz mam prosbe do ciebie abys mi pomogla poustawiac wszystko bo ja taka nizbyt zdolna jestem:sorry:
0000 juz doszlam:)) a powiedz czy to trzeba codziennie wpisywac dzien cyklu czy to samo juz zapisuje?

Ostatnia edycja:
trzeba ustawic na LADY i wtedy pierwsza teme[pratura jest miefrzona i zapisywana po 30 sekundach od mierzenia...

pozniej jak mierzysz nie zapisuje tak przynajmniej wyczytalam w ulotce:-)

trzeba ustawic na LADY i wtedy pierwsza teme[pratura jest miefrzona i zapisywana po 30 sekundach od mierzenia...

pozniej jak mierzysz nie zapisuje tak przynajmniej wyczytalam w ulotce:-)
hmm tzn jak zmierze jutro to zapisze tak a jak pojutrze to nie?? czy automatycznie zapisuje wszystkie??
A jak dlugo trwa pomiar??
A ja sobie tak zmierzylam tempke tym cackiem z ciekawosci i mam 37,44 wiem ze tej tempki nie bierze sie pod uwage chcialam tylko sprzet wyprobowac , aha ja tez kupilam w promocji za 10f

:no:
sandra slonce a dlugo juz czekasz na ten list?? moze ty sie przejdz do tej przychodni i zapytaj moja kolezanka tez dlugo czekala na list poszla i co sie okazalo ze zapomnieli wyslac do szpitala:szok:
Ty juz prawie jestes w 12 tygodniu powinnas miec lada dzien usg ja niewiem czemu oni tak zwlekaja moje wszystkie kolezaki mialy w 12 tygoniu pierwsze usg
A z fasolka napewno jest wszystko ok :-) prosze sie nie martwic
A mnie cos cmi podbrzusze i cycochy pobolewaja lada dzien @ przylezie:wściekła/y::crazy: ech... no i zaczne 12 cykl w ktorym beda obserwowac co sie z tymi jajnikami dzieje czy pecherzyki rosna pekaja itd. ech...jeden cykl znuff stratny
mam czasami takie mysli ze mi to chyba sie nigdy nie uda ja naprawde jestem jakas pechowa w tym cyklu jestem prawie pewna ze nic z tego od tygodnia juz poplakuje sobie a co bedzie jak ta wredota przylezie :eek:
22 pazdziernika lece do polski sama z moim synkiem i mam nadzieje ze tam odpoczne troszke
aj wogole przytylam troche i nie potrafie zrzucic tych 3 kg :no::-( czuje sie jak balon:eek: gruba , brzydka i ah brak slow
no to sie wygadalam :sorry:sorrki

to zalezy od szpitala... u nas niestety tak jest bo chodzic na usg bede do szpitala w naszym miasteczku i to w sumie taki szpital ze tam nikogo nie trzymaja tylko jak cos powazniejszego to wysylaja do oddalonego o ok 30 km szpitala... tam tez bede rodzic... i ten szpital u nas w miasteczku maly a zaciazonych pelno i wszyscy wybieraja ten szpital na usg bo bez sensu jechac tylko po to do innego szpitala i to tak daleko... wiec pewnie dlatego tak dlugo sie czeka... kumpela tez tu chodzila i ona mowila ze to normalne tutaj ze ok 15tc dopiero pierwsze usg... wiec czekam na list... a wizyte mialam w 8tc (na poczatku)...

ja pamietam tez sie wkurzalam jak zaciazyc nie moglam... ty sie nie smutaj bo bedziesz miec monitorowane cykle a to bardzo wazne... bo czasami wydaje sie ze wszystko jest ok a tu pecherzyk nie rosnie albo nie peka... wiec teraz jak nie bedzie rosl to daja ci clo napewno a jak rosna a nie pekaja to ci zastrzyk daja i wtedy napewno sie uda... monitorowanie cyklu jest super bo wiaomo co jest nie tak... wiec ciesz sie mycha... :tak::tak:i zobaczysz jak fajnie poogladac sobie pecherzyki :tak::tak:

fajnie ze lecisz do polski... odpoczniesz sobie troche... my lecimy w listopadzie i pewnie w polsce pojde do gina na usg bo tutaj tylko 2 :oo::oo::oo:

i sie nie przejmuj tymi 3 kg ;-) ja przytylam prawie 10kg :szok::szok::szok: normalnie wkurzalam sie bo chcialam sie odchudzac ale nie moglam bo przy starankach to nie bardzo... zajsc w ciaze nie moglam i nerw ze masakra... bo ani tego zrzucic ani to na ciaze zgonic... teraz wypinam brzuchol na calego :tak: juz nie przeszkadza mi ze duzy jest bo moge powiedziec ze to ciaza (a tak serio to sadelko jest:-):-):-):-D:-D)... no ale wymowka jest i sie lepiej z tym czuje... najgorsze jest to ze wszystko w brzuchol poszlo przez te hormony moje i nie bylam w ciazy a wygladalam jakbym juz pod koniec 3 miesiaca byla :-D:-D masakra... wiec 3kg to nie grzech... ale rozumiem cie bo ja tez czulam sie brzydka... i tu nie chodzi o mojego faceta... chodzi o mnie...sama sie zle z soba czulam bo nigdy nie mialam brzucha, zawsze jadlam jak szalona a nie tylam... az tu nagle... podobno to przy pcos normalne... az sie boje co po ciazy bedzie...

hmm tzn jak zmierze jutro to zapisze tak a jak pojutrze to nie?? czy automatycznie zapisuje wszystkie??
A jak dlugo trwa pomiar??
A ja sobie tak zmierzylam tempke tym cackiem z ciekawosci i mam 37,44 wiem ze tej tempki nie bierze sie pod uwage chcialam tylko sprzet wyprobowac , aha ja tez kupilam w promocji za 10f

no teraz w bootsie taka promocja...fajnie...i powiem ci tak ja tez wyprubowywalam i mi zapisalo i wyciaglam baterie i zresteowalam kolo bateri jest maly otwor...

jak ustawisz na lady to bedzie ci zapisywac codziennie pierwsza zmierzona temperature, czyli pozniej drugi raz to nie zapisze np jak kwoj bedzie sobie chcial zmierzyc tempke albo ty sama np pod wieczor...

ja mierze nim pod jezykiem i mierzy ok 7-8 minut. po tym jest ok 10 sekund jak sobie pipnie jeszcze raz i tempka idzie na wykres, to wszytsko wylanczam maszynke i juz jest zapisane....

pozniej mozesz sobie po wlaczeniu przelanczac i sprawdzac datowo.

WITAM ;-)

Ja jak zwykle mam zaległości, oj treudno jest nadrobić...wczoraj wpadłam na to forum
w celu nadrobienia zaległości...i dzisiaj jakoś to kontynuuje, do tego jakiś gorszy nastrój mnie bierze...u nas staranek ciąg dalszy, niedługo będzie testowanko...
ale jeszcze ok 2 tygodni :zawstydzona/y:
No zobaczymy co z tego wyjdzie.

POZDRAWIAM WSZYTSKIE STARACZKI Z UK ;-)

Agi78 trzymam kciuki, super że Twój mężu /partner sam wysunął propozycje z tymi badaniami...czesto męzczyzni się ociągają z tego typu decyzją. ;-)
A co do braku cierpliwoci z testowaniem, to podajé ráczké w poprzednim cyklu dwa zrobiam przed ustalonym terminem miesiáczki...no super...a potem tylko czekałam czy będzie @ czy nie hehe

Co do testów owulacyjnych tez nigdy mi nie wychodziły a temperatury nigdy nie mierzyłam :no:

Acha mam tu coś , na temat płci, sprawdzałam i mi wyszło dobrze...ciekawe ile w tym prawdy...
i wychodzi że jakbyśmy chcieli córcię teraz to musimy starać się (najintensywniej) w listopadzie hehe :
Chinese Lunar Calandar - Determine the Gender of Your Child

:-):-):-)

WITAM ;-)

Ja jak zwykle mam zaległości, oj treudno jest nadrobić...wczoraj wpadłam na to forum
w celu nadrobienia zaległości...i dzisiaj jakoś to kontynuuje, do tego jakiś gorszy nastrój mnie bierze...u nas staranek ciąg dalszy, niedługo będzie testowanko...
ale jeszcze ok 2 tygodni :zawstydzona/y:
No zobaczymy co z tego wyjdzie.

POZDRAWIAM WSZYTSKIE STARACZKI Z UK ;-)

Agi78 trzymam kciuki, super że Twój mężu /partner sam wysunął propozycje z tymi badaniami...czesto męzczyzni się ociągają z tego typu decyzją. ;-)
A co do braku cierpliwoci z testowaniem, to podajé ráczké w poprzednim cyklu dwa zrobiam przed ustalonym terminem miesiáczki...no super...a potem tylko czekałam czy będzie @ czy nie hehe

Co do testów owulacyjnych tez nigdy mi nie wychodziły a temperatury nigdy nie mierzyłam :no:

Acha mam tu coś , na temat płci, sprawdzałam i mi wyszło dobrze...ciekawe ile w tym prawdy...
i wychodzi że jakbyśmy chcieli córcię teraz to musimy starać się (najintensywniej) w listopadzie hehe :
Chinese Lunar Calandar - Determine the Gender of Your Child

:-):-):-)
Madziula a ty widze z moich rejonow jestes ;-))) trzymam kciuki za dwa tygodnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry