• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki na Wyspach

Hej kochane;-)
A ja mam wiadomosc hmm przez trzy ostatnie miesiace przed @ piersi mnie nie bolaly nie byly powiekszone nic sie z nimi nie dzialo no czasami raz na jakis czas zakulo i to wszystko.A w tym cyklu bola:tak::-D normalnie czuje ze mam cycochy:-D:-D:-D:szok:, sa ciezkie powiekszone i bola ale nie az tak starsznie:rofl2::-D.

hehe ból a tyle radosci daje :-D:-D bo to dobry objaw w końcu:-):-)ja tez lubie jak mnie cycuchy bolą bo tak normalnie to mam malutkie ale po owulce takie sie fajne robią jędrne i troszke wieksze:-D;-):-p:-D:-D

no wlasnie sie zdziwilam ze tak mi poleciala, dzisiaj urodzinki mojego meza wiec napewno bedziemy sie przytulac... moze fajny bylby prezencik hehe

ale sie nie napalam

w sobote byla urodzinowa imprezka wiec w niedziele po alkoholu moze tez dlatego lekko mi skoczyla...sam NIE wiem.

ogolnie nie rozumiem mojego wykresu...:crazy:

bardzo możliwe że po alkoholu ci wzrosła:tak::tak: ten twój wykres nie jest taki zły jak narazie;-)

reklama
Czesc dziewczeta:)

Ja mam podobnie tez mnie piersi pobolewają i dziś cały dzień kręci mi się w głowie. Nie wiem może to przez pogodę a może sobie już wkręcam. Szczerze, to nie myslalam ze kobieta może tak fisiować w momęcie kiedy pragnie tak na maxxxa swojego maluszka. Ech, myslałam, że te starania będą prostrze....

Czesc dziewczeta:)

Ja mam podobnie tez mnie piersi pobolewają i dziś cały dzień kręci mi się w głowie. Nie wiem może to przez pogodę a może sobie już wkręcam. Szczerze, to nie myslalam ze kobieta może tak fisiować w momęcie kiedy pragnie tak na maxxxa swojego maluszka. Ech, myslałam, że te starania będą prostrze....

witaj:-):-) mysle że każda z nas tak myslała na początku że rach ciach i bedzie dzidzia a tu natura nam płata figle i musimy sie troche pomęczyc i poświrować.... ;-)
a ty jakd długo sie starasz? i skąd jestes??

Ja to tu sierzutka jestem:-) My to w sumie się krótko staramy, jakieś 2 miesiące... Wiem, że w porównaniu do innych to bardzo mało ale i tak to przeżywam. Pewnie dlatego, że mi tak zależy. Ostatnio już nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test ale niestety jedna kreseczka:( W piatek mam dostac miesiączkę i mam nadzieje, że jej nie będzie.Fajnie, że można tak tu z Wami porozmawiać, bo tak samemu ciągle rozmyślać to też kiepsko... Mój facet bardzo mnie wspiera ale wiadomo z kobietami to inaczej na ten temat sie rozmawia. Dlatego fajnie, że wszystkie tutaj tworzymy wzajemnie dla siebie "grupe wsparcia".:-)

no to sandra fajnie ze jestes i trzymamyn kciuki... krotko nie krotko ja tez sie staram dopiero drugi cykl... oby owocny

moja najlepsza kumpela ktora sprowadzilam 2,5 lata temu do angliiu z Belfastu... w sumie jest z mezatka ponad rok i starala sie i dzidzie 4 miesiace jak mowila z dwaoma cyklami z mierzenim tempki, udalo im sie za drugim razem...ahhh zazdroszcze (jesat w 3,5 miesiaca ciazy) i teraz wiecie jest tak dziwnie bo ja tez bym chciala a moj maz mowi " I am on the pressure" hehe (jest anglikiem)

oby dzisiaj sie wyluzowal kochany ;-)))

hehe ból a tyle radosci daje :-D:-D bo to dobry objaw w końcu:-):-)ja tez lubie jak mnie cycuchy bolą bo tak normalnie to mam malutkie ale po owulce takie sie fajne robią jędrne i troszke wieksze:-D;-):-p:-D:-D

bardzo możliwe że po alkoholu ci wzrosła:tak::tak: ten twój wykres nie jest taki zły jak narazie;-)
Oj kochana ja tez mam malutkie a teraz sa takie fajne:zawstydzona/y:;-)
A z bolu taka radocha:-D:rofl2:

a ja kochane lapie powoli dola
poplakuje juz od tygodnia :-( czuje ze znuff sie nie udalo:-(:-(:-(

kochana no co ty.... temperaturke masz wysoko, cycuchy bolą i jeszcze kilka dni zostało do ewentualnej @.. i naprawde jeszcze nic nie wiadomo być moze teraz bedziesz miała to szczęscie i niespodziankę:tak: ....
a jak @ przyjdzie to w klinice na pewno Ci jakos pomogą, przeciez na pewno nie jestes bezpłodna bo masz juz synka, no i młoda jesteś :tak: zobaczysz na pewno sie uda niestety musimy sie uzbroic w cierpliwość i czekać aż dzidzia wybierze sobie najlepszy moment...wiem że twoja cierpliwośc jest już na wykończeniu ale dasz rade:tak:
przytulam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry