mellisa
Fanka BB :)
hejka kobietki:-) ja ostatnio nie miałam zbyt dużo czasu na pisanie..albo w pracy jestem albo mój mąz okupuje kompa
w sumie to u mnie nic ciekawego sie nie dzieje, przez nastepne kilka dni odpuszczam sobie mierzenie tempki zeby sie nie nakręcac za bardzo, dopiero przed @ zaczne mierzyc zeby sprawdzic czy nadchodzi
dzisiaj bylam na zakupach bo powoli sie szykuje do wakacji .... jeju jak ja uwielbiam pakowanie i szykowanie tych wszystkich rzeczy
w tym tyg chyba wszystko juz spakuje chociaz jeszcze za tydzien jedziemy bo dzis mi sie nie udało wszystkiego kupić

fajne
i straszie drogie
a jak tam w ogóle uzywasz juz tego cuda?
Agi no jak tam??? czekamy na wieści :-)
mnie tez jajniki kuły a skoku nie było sluz nawet był do tego a skoku nie było.... przesuneło sie wszystko o kilkanaście dni moze u ciebie tez tak sie dzieje....
dziwne to jest w ogóle... coś musi sie byc chyba nie tak z ta pierwsza fazą ale ty nie mozesz mówić że jestes bezpłodna
kochana nie mozesz tak myśleć
przeciez sama wiesz jak długo tutaj dziewczyny sie staraja moze jest coś nie tak lekarze na pewno Ci pomogą 
hej ewka co porabiasz?

w sumie to u mnie nic ciekawego sie nie dzieje, przez nastepne kilka dni odpuszczam sobie mierzenie tempki zeby sie nie nakręcac za bardzo, dopiero przed @ zaczne mierzyc zeby sprawdzic czy nadchodzi
dzisiaj bylam na zakupach bo powoli sie szykuje do wakacji .... jeju jak ja uwielbiam pakowanie i szykowanie tych wszystkich rzeczy
w tym tyg chyba wszystko juz spakuje chociaz jeszcze za tydzien jedziemy bo dzis mi sie nie udało wszystkiego kupić
ojjej jaka maszyna z tego termometrucos takiego
L@@K! BOOTS FERTILITY MONITOR & OVULATION/PG TESTS on eBay (end time 27-Aug-09 20:33:34 BST)
jak skonczy sie @ to zaczne dopochwowo elektronicznym... pomiar bede zapisywac jeden na 28dni.pl na drugi na FF hehe
wole byc zabezpieczona![]()

fajne
i straszie drogie
a jak tam w ogóle uzywasz juz tego cuda?
Cześć Dziewczyny!!!!
Ja dziś albo jutro powinnam @ dostać....Narazie cisza.....ale nigdy nic nie
Agi no jak tam??? czekamy na wieści :-)
.....skoro temperatura nie skoczyła to raczej nie owulacja. z mężem wariujemy sobie w łóżku bardziej dla rozrywki bo ja to już twierdzę że jestem bezplodna i tyle. za miesiąc wizyta u lekarza...
mnie tez jajniki kuły a skoku nie było sluz nawet był do tego a skoku nie było.... przesuneło sie wszystko o kilkanaście dni moze u ciebie tez tak sie dzieje....
dziwne to jest w ogóle... coś musi sie byc chyba nie tak z ta pierwsza fazą ale ty nie mozesz mówić że jestes bezpłodna
kochana nie mozesz tak myśleć
przeciez sama wiesz jak długo tutaj dziewczyny sie staraja moze jest coś nie tak lekarze na pewno Ci pomogą 
Hello Kobitki gdzie sie podziewacie??
hej ewka co porabiasz?

, sa ciezkie powiekszone i bola ale nie az tak starsznie