• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na Wyspach

hejka kobietki:-) ja ostatnio nie miałam zbyt dużo czasu na pisanie..albo w pracy jestem albo mój mąz okupuje kompa:baffled:
w sumie to u mnie nic ciekawego sie nie dzieje, przez nastepne kilka dni odpuszczam sobie mierzenie tempki zeby sie nie nakręcac za bardzo, dopiero przed @ zaczne mierzyc zeby sprawdzic czy nadchodzi:tak: dzisiaj bylam na zakupach bo powoli sie szykuje do wakacji .... jeju jak ja uwielbiam pakowanie i szykowanie tych wszystkich rzeczy:rofl2: w tym tyg chyba wszystko juz spakuje chociaz jeszcze za tydzien jedziemy bo dzis mi sie nie udało wszystkiego kupić:cool2:

cos takiego
L@@K! BOOTS FERTILITY MONITOR & OVULATION/PG TESTS on eBay (end time 27-Aug-09 20:33:34 BST)

jak skonczy sie @ to zaczne dopochwowo elektronicznym... pomiar bede zapisywac jeden na 28dni.pl na drugi na FF hehe

wole byc zabezpieczona:-D
ojjej jaka maszyna z tego termometru:-D:-D fajne:tak: i straszie drogie:shocked2:
a jak tam w ogóle uzywasz juz tego cuda?

Cześć Dziewczyny!!!!
Ja dziś albo jutro powinnam @ dostać....Narazie cisza.....ale nigdy nic nie

Agi no jak tam??? czekamy na wieści :-)

.....skoro temperatura nie skoczyła to raczej nie owulacja. z mężem wariujemy sobie w łóżku bardziej dla rozrywki bo ja to już twierdzę że jestem bezplodna i tyle. za miesiąc wizyta u lekarza...

mnie tez jajniki kuły a skoku nie było sluz nawet był do tego a skoku nie było.... przesuneło sie wszystko o kilkanaście dni moze u ciebie tez tak sie dzieje....
dziwne to jest w ogóle... coś musi sie byc chyba nie tak z ta pierwsza fazą ale ty nie mozesz mówić że jestes bezpłodna :no: kochana nie mozesz tak myśleć :wściekła/y: przeciez sama wiesz jak długo tutaj dziewczyny sie staraja moze jest coś nie tak lekarze na pewno Ci pomogą :tak:

Hello Kobitki gdzie sie podziewacie??

hej ewka co porabiasz?

reklama
Nie pisałam długo...bo czekałam na rozwój sytuacji....ale niestety dziś @ przyszla po 4 dniach opoznienia...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...I tak siedzę już od 5 rano i rozmyślam....O dziwo jakos sobie z tym radzę...ale żal mi mojego P. Widziałam jak był pozytywnie nastawiony w tym miesiącu....przyznał mi się nawet jak przeżywa mocno każde nadejście mojej @ ale nigdy tego nie pokazywał (zawsze wydawało mi się, że nie za bardzo przejmował się jej nadejściem)..Teraz wiem że dusił w sobie smutek bo musiał być silny za nas dwoje...Dlatego dziś nie pokazałam mu łez...nie rozpaczałam nie pytałam wciąż czemu, dlaczego (choć czuje sie jakby mi serce na 1000 kawałków się rozpadało).Kochane zmykam bo moj P. zaraz wyjdzie z łazienki...Popłaczę sobie w pracy jak mnie nie będzie widział:-(

witaj, no ja to weszlam w cykl drugich staranek ale tempka mi jakos skacze strasznie wczoraj 36,64 a dzisiaj 36.07 ehhh i 8 dzien cyklu nie wiem czy to juz spadek przed owulka? hmmm:crazy:

Mellisa to na tej aukcji byla taka droga, ja poszlam do butsa tak zeby popatrzyc za termoimetrami rteciowymi itp. patrze a tam za 10 funciakow bylo wiec kupilam 30 chyba bym niebwydala

a ja dzisiaj jakos tak dziwnie sie czuje, w krzyzu mnie lupalo i kulo podbrzusze ale to dziwnie bo od pepka jakby bol szedl promieniowalo az do pipeczki hehe...dziwnie sie czulam... jajnik lewy mnie pobolewa i mam juz sluz w 8 dniu cyklu jak kurze bialko wiec nie wiem czy to juz? spadek wlasnie mialam z 36.6 na 36.0 - co wy na to?

Witam was kochane staraczki pora troche pozno ale nie moge spac czytalam troche wasze forum - jestem z chatham

witaj:) mam nadzieje ze czesto będziesz sie u nas udzielać:-)
jak długo sie starasz??
czy chatham to wyspy nowej zeladii???

Nie pisałam długo...bo czekałam na rozwój sytuacji....ale niestety dziś @ przyszla po 4 dniach opoznienia...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...I tak siedzę już od 5 rano i rozmyślam....O dziwo jakos sobie z tym radzę...ale żal mi mojego P. Widziałam jak był pozytywnie nastawiony w tym miesiącu....przyznał mi się nawet jak przeżywa mocno każde nadejście mojej @ ale nigdy tego nie pokazywał (zawsze wydawało mi się, że nie za bardzo przejmował się jej nadejściem)..Teraz wiem że dusił w sobie smutek bo musiał być silny za nas dwoje...Dlatego dziś nie pokazałam mu łez...nie rozpaczałam nie pytałam wciąż czemu, dlaczego (choć czuje sie jakby mi serce na 1000 kawałków się rozpadało).Kochane zmykam bo moj P. zaraz wyjdzie z łazienki...Popłaczę sobie w pracy jak mnie nie będzie widział:-(

ojjj bardzo mi przykro, powiem ci ze ja jeszcze nie płakałam przy mężu, mówie mu tylko że sie nie udało a płacze tylko jak jestem sama, własnie sie boje że on mógłby być zdołowany tym że sie nie udaje bardziej ode mnie szczególnie widzac jak płacze, bo kobiety takie wrazliwce od razu rycza z róznych powodów z nerwów, z niemocy, niesprawiedliwosci itd, a faceci wszystko w sobie trzymają.... tak wiec popłacz sobie a potem ty spróbuj go pocieszyc ze uda wam sie w nastepnym cyklu, i ze nie mozesz sie doczekac nastepnych staranek bo przeciez miło jest sie starać.....trzymaj sie kochana

Mellisa to na tej aukcji byla taka droga, ja poszlam do
butsa tak zeby popatrzyc za termoimetrami rteciowymi itp. patrze a tam za 10 funciakow bylo wiec kupilam 30 chyba bym niebwydala

a ja dzisiaj jakos tak dziwnie sie czuje, w krzyzu mnie lupalo i kulo podbrzusze ale to dziwnie bo od pepka jakby bol szedl promieniowalo az do pipeczki hehe...dziwnie sie czulam... jajnik lewy mnie pobolewa i mam juz sluz w 8 dniu cyklu jak kurze bialko wiec nie wiem czy to juz? spadek wlasnie mialam z 36.6 na 36.0 - co wy na to?

kurcze ale ci temperatura poleciała w dół mozliwe że juz owulka sie zbliża szczególnie ten śluz...., robiłaś moze testy owulacyjne?? to teraz tylko przytulajcie :tak::-)

no wlasnie sie zdziwilam ze tak mi poleciala, dzisiaj urodzinki mojego meza wiec napewno bedziemy sie przytulac... moze fajny bylby prezencik hehe

ale sie nie napalam

w sobote byla urodzinowa imprezka wiec w niedziele po alkoholu moze tez dlatego lekko mi skoczyla...sam NIE wiem.

ogolnie nie rozumiem mojego wykresu...:crazy:

Hej kochane;-)
A ja mam wiadomosc hmm przez trzy ostatnie miesiace przed @ piersi mnie nie bolaly nie byly powiekszone nic sie z nimi nie dzialo no czasami raz na jakis czas zakulo i to wszystko.A w tym cyklu bola:tak::-D normalnie czuje ze mam cycochy:-D:-D:-D:szok:, sa ciezkie powiekszone i bola ale nie az tak starsznie:rofl2::-D.

Ewa a jak ty wkleilas linka z 28dni.pl?

a jak cie cycochy bola to hmm kto wie chociaz mnie dzisiaj tak dziwnie podbrzusze boli i kluje caly dzien lewy jajknik moze to od pogodny taka dzisiah dziwna:cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry