mellisa
Fanka BB :)
Witam wszystkich.Ja równiez staram sie o dzidzie od 1.5 roku i jestem w Dublinie. Musze powiedziec, ze fajowo ze jest takie forum. Bedzie mozna wymienic sie doswiadczeniamy, radami, spostrzezeniami. :-). Jak juz wspomnialam staram sie juz troszke o dzidzie. W tym miesiacu uzylam testu owulacujnego i czekam
mam nadzieje ze sie uda. Trzymajcie za mnie kciuki.;-)
witaj aneczka:-):-)mam nadzieje ze bedziesz sie często udzielać w naszym forum:-):-)
trzymam kciuki za pozytywny tescik:-)
Witam kochane ja juz po wizycie u specjalisty wiec tak:
Przeprowadzono ze mna szczegolowy wywiad i z moim W. niestety jeszcze mi nie przepisali Clomidu zrobia jeszcze pare badan poniewaz moja mama miala cukrzyce a ja mam pco wiec mam wieksze ryzyko cukrzycy. Mam sie zglosic 3 dnia cyklu pobiora mi krew zrobia badania tzn. hormony (insulina itd.)Potym bede miala monitoring beda patrzec jak to wszystko przebiega i wtedy zdecyduja jak metode leczenia u mnie zastosuja( no chyba ze juz 3d.c dostane clo) aha beda mi robic usg co pare dni i pobierac krew
. Wiec nadal czekam:-(.
Jedna dobra wiadomosc to ze wyniki mojego W sa wrecz rewelacyjne![]()
hej ewka:-) super ze wyniki twojego meza sa rewelacyjne, juz jedno nasz z głowy
napewno znajda dobre leczenie i juz niedługo bedziesz cieszyc sie upragniona fasolką
Testu nie zrobiłam....chociaż spędziłam z nim 10 minut w łazience....Siedziałam i przez te 10 minut wahałam sie .....myślałam że mi w końcu pęcherz pęknie.....ale w końcu nie zrobiłam.....jeszcze 3 dni.....moze dam radę![]()
hehe dobra jesteś;-) daj znać jak zatestujesz:-)
ja juz drugi miesiac staran i dostalam @ ahhh.....
mam strasznie krotki cykl25-26 dni i sama sie pogubilam jak to mam odczytywac... a testy owulacyjne tez mi nie wychodzily przez caly cykl (raz lekko rozowa druga kreska)
tera zkupilam w Bootsie monitoring termometr... a powiedzcie jak wkleic moj wykresik tutaj z FF...glowie sie juz jakis czas, moze cos poradzicie
przykro mi ze znowu ze@ przylazła ale 2 cykl starań to dopiero początek głowa do góry niedługo zobaczysz 2 kreseczki na tescie,czego zycze ci bardzo

krótkie cykle chyba nie sa takie zle masz wiecej szans na poczecie niz dziewczyny z długimi cyklami tak jak np ja bo mam po ok 40 dni, ważne czy miałaś owulacje i jaka jest długa faza lutealna a długosc cyklu 25-26 jest jak najbardziej ok
co do wykresów FF to wszystko na ten temat znajdziesz tu:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/niezbednik-staraczki-6363/index2.html
) aha beda mi robic usg co pare dni i pobierac krew
. Wiec nadal czekam:-(.