reklama

Staraczki na Wyspach

Oj ja mam nadzieje ze mi pomoga a jezeli chodzi o ten sluz to ja jeszcze clomidu nie biore i caly czas mam taki bialy sluz lepki:-( a przeciez pije wiesiolek i wody duuuzo ech... a pre-seed juz mam:tak:;-) i chyba juz zastosuje a co tam :-D
Kochana ja mam nadzieje ze ci te mdlosci i wymioty przejda no bo ile mozesz sie meczyc

no ja tez myslalam ze juz z gorki bedzie i tylko lepiej a tu wymioty coraz gorsze... kazdego wieczoru przed spankiem to samo... chyba nie moge jesc wieczorami... ale jak glodna jestem to przeciez musze... buuuuuuuuuu w sumie to juz prawie 10tc wiec moze bedzie lepiej... musi byc...

reklama
Wiecie co dziewczyny kupilam ten lubrykant pre-seed i do tego dostalam 15 testow owulacyjnych. Powiem szczerze ze te testy sa do dupy dwa miesiace temu tez je robilam i nie wychodza raz mi wyszedl prawie pozytywnie zreszta zobaczcie u mnie na 28dni lipa totalna
Wczesnies zawsze uzywalam clearblue i byly super wiecej nie skusze sie na badziewie za grosze

Jeszcze ok 4 dni do @...Jak ten czas wolno leci....Nie wiem czy wytrzymam z testowaniem....Dzis już położyłam sobie test na szafce nocne koło łóżka więc pewnie nie wytrzymam i jutro z rana zrobię teścik....No chyba...że powstrzymam jakoś sama siebie:-D....ale to będzie trudne....:-D

A ja zazdroszczę Wszystki wymiotującym-oczekującym...przyszłym mamusiom i cieszę sie razem z nimi ...Buziaki
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif

hej dziewczyny
Wiecie co dziewczyny kupilam ten lubrykant pre-seed i do tego dostalam 15 testow owulacyjnych. Powiem szczerze ze te testy sa do dupy dwa miesiace temu tez je robilam i nie wychodza raz mi wyszedl prawie pozytywnie zreszta zobaczcie u mnie na 28dni lipa totalna
Wczesnies zawsze uzywalam clearblue i byly super wiecej nie skusze sie na badziewie za grosze
powiem ci, ze mi testy owulacyjne nie wychodzily. W tym szczesliwym cyklu robilam prawie codziennie i zawsze druga kreska byla jasna. Wiec olalam te testy, a dopiero potem z temperatury widzialam, ze owulacja jednak byla.
Moze nie u kazdej te testy dzialaja, nie wiem.:baffled::dry:

czesc moje kochane staraczki:-)
kilka dni mnie nie było ah tak jakos musiałam se troche odpuscic, wkurzałam mnie ta owulka a raczej jej brak i nie chciałam sie dalej dołowac.... zajełam sie wybieraniem miejsca na wakacje i innymi rzeczmi zwiazanymi z urlopem tak wiec troche sie odstresowałam a teraz czekam z utęsknieniem na wypoczynek bo to juz za niecałe 3 tyg :-)
A co tu tak pusciutko:szok:
Melissa jak tam staranka?? Owu juz byla?

własnie dzisiaj jest skok:-) wreszcie w 25dc ale to i tak wczesniej niz ostatnio, cykl wiec bedzie krótszy i bedzie trwał jakies 38 -39 dni :tak:

Jeszcze ok 4 dni do @...Jak ten czas wolno leci....Nie wiem czy wytrzymam z testowaniem....Dzis już położyłam sobie test na szafce nocne koło łóżka więc pewnie nie wytrzymam i jutro z rana zrobię teścik....No chyba...że powstrzymam jakoś sama siebie:-D....ale to będzie trudne....:-D

ojj agi ten czas przed @ strasznie sie dłuży chociaż mi jeszcze bardziej sie dłuzy czas czekania na owu:-p ale dasz rade wytrzymasz do dnia spodziewanej @ i mam nadzieje wyjdą ci 2 grube kreseczki:tak:

Roxii gdzie jestes???
Bajeczka ale ten czas leci widze ze juz 4 miesiąc - super :tak:
sandra współczuje ci naprawde tych wymiotów ale wytrzymasz kochana :tak: byle by dzidzia była zdrowa a niedługo te mdłosci miną zobaczysz.

Witam wszystkich. :) Ja równiez staram sie o dzidzie od 1.5 roku i jestem w Dublinie. Musze powiedziec, ze fajowo ze jest takie forum. Bedzie mozna wymienic sie doswiadczeniamy, radami, spostrzezeniami. :-). Jak juz wspomnialam staram sie juz troszke o dzidzie. W tym miesiacu uzylam testu owulacujnego i czekam :P mam nadzieje ze sie uda. Trzymajcie za mnie kciuki.;-)

Witam kochane ja juz po wizycie u specjalisty wiec tak:
Przeprowadzono ze mna szczegolowy wywiad i z moim W. niestety jeszcze mi nie przepisali Clomidu zrobia jeszcze pare badan poniewaz moja mama miala cukrzyce a ja mam pco wiec mam wieksze ryzyko cukrzycy. Mam sie zglosic 3 dnia cyklu pobiora mi krew zrobia badania tzn. hormony (insulina itd.)Potym bede miala monitoring beda patrzec jak to wszystko przebiega i wtedy zdecyduja jak metode leczenia u mnie zastosuja( no chyba ze juz 3d.c dostane clo :confused:) aha beda mi robic usg co pare dni i pobierac krew:szok:. Wiec nadal czekam:-(.
Jedna dobra wiadomosc to ze wyniki mojego W sa wrecz rewelacyjne:happy:

Testu nie zrobiłam....chociaż spędziłam z nim 10 minut w łazience....Siedziałam i przez te 10 minut wahałam sie .....myślałam że mi w końcu pęcherz pęknie.....ale w końcu nie zrobiłam.....jeszcze 3 dni.....moze dam radę:tak:

reklama
ja juz drugi miesiac staran i dostalam @ ahhh.....:wściekła/y:
mam strasznie krotki cykl25-26 dni i sama sie pogubilam jak to mam odczytywac... a testy owulacyjne tez mi nie wychodzily przez caly cykl (raz lekko rozowa druga kreska)

tera zkupilam w Bootsie monitoring termometr... a powiedzcie jak wkleic moj wykresik tutaj z FF...glowie sie juz jakis czas, moze cos poradzicie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry