reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
hej kobitki a u mnie @ zbliza sie wielkimi krokami :-( brzuch mnie juz zaczyna pobolewac:-( wiecie co ja juz sie chyba przyzwyczailam do porazek
nadodatek glowa mnie rozbolala:crazy:

ale mnie tez glowa boli strasznie dzisiaj wiec nie wiem od czego to jest chyba slabe cisnienie...

a ja juz ci przeganiam ta glupia malpe @...kurcze ake sie nie lam moze to ta pogoda taka nie dopowiadaj sobie ze masz pecha bo to Bog wie z gory ze bedzie dzidzia napewno

dopiero sie teraz pokapowalam iz na jednym termometrze mialam dzisiaj doustnie 36.61 a na drugim do pipusi 36.5 i jak to mam patrzec? mierzylam tak smao iz ten pierwszy jest z dogladnoscia do 0.01 i moglobyc roznica tylko 2 setne a na wykresach roznie to teraz wyglada hahaha

Hej Dziewczyny!!!

Mi dopiero co @ się skończyła a już dziś będąc w miescie wpadłam do Bootsa, żeby kupić testy owulacyjne...(to przez to głupie opóźnienie, boję się że mogę się pogubić)...Trochę się boję tego miesiąca ....kolejne starania..może kolejna porażka????...Ale nic trzeba wciąż wierzyć i się nie poddawać....
Mój P. po raz kolejny mnie zaskoczył....NIE PALI od dwóch dni...Wprawdzie wczoraj warczał na mnie cały dzień, co było do niego zupełnie niepodobne, ale dzis jest już znacznie lepiej:biggrin2: Mówi, że dla naszej dzidzi wszystko...zobaczymy co z tego wyniknie....

Madziula82 trzymam kciuki żeby te dwa tygodnie do testowanie szybko Ci minęły (mi w tym miesiącu dłużyło sie niesamowicie i jeszcze 4 dni opoznienie miałam więc myślałam że zwariuję)...Mam n adzieję że będzie to owocny miesiąc/....

Tush daj znać jak się sprawuje twój termometr, nigy nie mierzyłam sobie tempki więc może w końcu spróbuję...No i powodzenia Ci życzę!!!

Za oknem pięknie!!!! U was też tak letnio z oknem????
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif

Moj termometr sie swietnie spisuje ale tak czy siak zapisuje na 28dni.pl i na FF na wykresiku ale w tym miesiacu stosuje go do ustnie w natsepnym zastosuje gdzie indziej... a i u mnie tez piekna pogoda pod Oxfordem ;-))):-)

u nas przytulanka dtugie byly wczoraj, moj maz mnie zaskakuje... wczoraj az kupil butelke chardonay i powiedzial ze sie zrelaksujemy bardziej i ta milosc bedzie moze bardziej owocniejsza...

bylooo extra ;-)))):happy:

Fajnie z tymi facetami....Im bardziej ja wariuje i rozpaczam...tym bardziej moje Kochanie stara się być romantycznym....naprawdę czuję że te nasze przytulanki to nie tylko "robienie dziecka" ale przede wszystkim pragnienie bycia blisko siebie...a to bardzo ważne...:biggrin2:
Tush ja jestem z Leamington Spa...to troszke ponad godzina od Oxfordu...także pozdrawiam:biggrin2:

no dziekuje, ja wieczorkiem bede narazie lece bo kolejna moja pracka czeka ta przyjemniejsza ehhh ;-)))) a moze i dzisiaj bedzie przytulanko hehe widze ze jak ja jestem milutka to moj maz nawet ochoczo sie zabiera za przytulanka..:-D

dziewczyny co ja sobie dziś zrobiłam:-(:-( wylałam na siebie wrzącą herbatę, :wściekła/y:poleciało mi na brzuch prawą noge a najbardziej sam dół brzucha, strasznie mnie piecze nie wiem co robić, ryczałam chyba z pół godziny tak mnie bolało teraz przykładam lodem ale i tak nawet nie moge sie ruszyć:-(:-(:-( znacie jakis dobry sposób na oparzenie?

reklama
hmmm matko to strasne - ja sie ostatnio w pracy opazylam ale w reke i straszna mi blizna zostala, ahhh
Moj maz rodzil mi klasc non stop savlon krem...on jest dobry na to a pzni ej jak juz dojdzie do strupka i blizny jakas masc odrazu na blizny szybciutko zejdzie...

slyszalam ze niewarto przykladac zimna wode albo lod bo to bable wieksze robi i pozniej sie moze ropa zbierac pod strupkami

biedactwo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry