Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok czekamno mamwysle ci namiary na priv
no gdzie ty widzialas tam dlugie nogi ja mam krotkie jak u kaczuszkijanie wiem normalnie jeśli przytyłas te 3 kilo to teraz pewnie jeszcze lepiej wyglądasz:-) w ogóle jakie nogi długie masz :-)
no gdzie ty widzialas tam dlugie nogi ja mam krotkie jak u kaczuszki![]()
;-) to ty chyba moich nie widziałaś
:-(
:-)oj kolor wlosow to sobie w polsce przefarbuje na swoj braz bo te pasemka mnie strasznie wkurzaja odrosty itd. a zdjecie ostatnio bylo robione na wilkanoc wiec tam jeszcze nie widac faldekno jak gdzie na tym co spódniczke zadzierasz;-) to ty chyba moich nie widziałaś
:-(
własnie wszystkie sobie obejrzałam i ogólnie stwierdzam że chyba Ci jednak nakopie do tyłka jak cie spotkam, bo ja nie wiem gdzie ty widzisz u siebie te fałdki, jesteś bardzo ładna i szczupła, masz super włosy ( w ogóle to podoba mi sie kolor bardzo), oczy, usmiech , cód miód dziewczyna:-)
a teraz z innej beczki czy jezeli wzielam tabletke (paracetamol) po 22 to czy tempke mam zapisac jako zaklocona czy normalna bo juz sama niewiem czytalam ze leki zaklocaja temperature no a paracetamol moze obnizyc temp ale nie musi