reklama

Staraczki na Wyspach

Sorry, że sie tak wtrące do rozmowy ale ja dziś też sie zapisałam do fryzjera i postanowiłam z blondynki stać sie brunetką....zobaczymy co z tego wyjdzie:laugh2:

reklama
Sorry, że sie tak wtrące do rozmowy ale ja dziś też sie zapisałam do fryzjera i postanowiłam z blondynki stać sie brunetką....zobaczymy co z tego wyjdzie:laugh2:

hej no nie masz za co przepraszać:-)
mi juz wiele osób powiedziało że lepiej mi w blad włosach hhahaa:tak: chyba ja tez sie lepiej w bląd czuje bo podobno taki kolor odmładza, no ale czego nie robi sie dla fasolki;-)

Zgadzam się Wszystko dla fasolki!!!!! Ja nawet w zeszłym tygodniu moje tipsy zdjęłam...O tak po prostu...przyszłam z pracy i je ściągnęłam....O kolor też zmieniam z tego powodu..bo tak naprawdę jestem ciemną :laugh2:szatynką...więc bedzie łatwiej z odrostami

ja zmykam juz , bo w sumie juz pare godzin siedze na kompie:zawstydzona/y:
na szczęscie narazie mnie nie piecze to oparzenie mam nadzieje że w nocy bede mogła spokojnie spać:sorry:
dobranoc kobietki:-)

Zgadzam się Wszystko dla fasolki!!!!! Ja nawet w zeszłym tygodniu moje tipsy zdjęłam...O tak po prostu...przyszłam z pracy i je ściągnęłam....O kolor też zmieniam z tego powodu..bo tak naprawdę jestem ciemną :laugh2:szatynką...więc bedzie łatwiej z odrostami
ja tez teraz jestem blondynka taka pasemkowa ale lepiej sie czuje w swoim kolorze ciemnym brazie

jakis czas temu pisalam do Was z zapytaniem o monitoring cykli a teraz chcialam sie pochwalic ze sie udalo i sa II kreseczki,pozdrawiam i zycze powodzenia:-)[/ATTACH]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry