Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sorry, że sie tak wtrące do rozmowy ale ja dziś też sie zapisałam do fryzjera i postanowiłam z blondynki stać sie brunetką....zobaczymy co z tego wyjdzie![]()
chyba ja tez sie lepiej w bląd czuje bo podobno taki kolor odmładza, no ale czego nie robi sie dla fasolki;-)dobranoc i czekam jutro na tempkeja zmykam juz , bo w sumie juz pare godzin siedze na kompie
na szczęscie narazie mnie nie piecze to oparzenie mam nadzieje że w nocy bede mogła spokojnie spać
dobranoc kobietki:-)

ja tez teraz jestem blondynka taka pasemkowa ale lepiej sie czuje w swoim kolorze ciemnym brazieZgadzam się Wszystko dla fasolki!!!!! Ja nawet w zeszłym tygodniu moje tipsy zdjęłam...O tak po prostu...przyszłam z pracy i je ściągnęłam....O kolor też zmieniam z tego powodu..bo tak naprawdę jestem ciemnąszatynką...więc bedzie łatwiej z odrostami
Spokojnej nocy życzęja zmykam juz , bo w sumie juz pare godzin siedze na kompie
na szczęscie narazie mnie nie piecze to oparzenie mam nadzieje że w nocy bede mogła spokojnie spać
dobranoc kobietki:-)

Ja zawsze czuję sie lepiej w tym kolorze akurat ktorego nie mam!!!! Hehehehja tez teraz jestem blondynka taka pasemkowa ale lepiej sie czuje w swoim kolorze ciemnym brazie