reklama

Staraczki na Wyspach

WItajcie kobitki, mam na imie Kasia, mam 22 lata, mieszkam w Yorku i zaczynam z narzeczonym starania o dzidziuszka. Trzymam za Was i za siebie kciuki! Za tydzień zrobie test, może moj pierwszy cykl będzie ostatnim?:P heh, zdarza się i tak...

Witaj Kasiu- spodoba Ci sie zobaczysz u nas :)

A ja melduje, ze testowanie w sobote :0 jak narazie zadnych oznak nadejscia @- oby tak dalej

reklama
czesc dziewczyny! dopiero co odstawilam tabletki i od razu w pierwszym cyklu zaczelismy sie starac
icon_smile.gif

ostatni okres mialam 13(pierwszy dzien okresu), a kochalismy sie 23, 24 i 27. nastepny okres powinnam miec 10 albo 11 listopada(jesli cykl bedzie 28 dniowy). 26 i 27 napewno mialam dni plodne

myslicie ze duza jest mozliwosc?;-)

czesc dziewczyny! dopiero co odstawilam tabletki i od razu w pierwszym cyklu zaczelismy sie starac
icon_smile.gif

ostatni okres mialam 13(pierwszy dzien okresu), a kochalismy sie 23, 24 i 27. nastepny okres powinnam miec 10 albo 11 listopada(jesli cykl bedzie 28 dniowy). 26 i 27 napewno mialam dni plodne

myslicie ze duza jest mozliwosc?;-)

Ano jest- dowiesz sie niedlugo :-D

mam nadzieje ze jestem :-)

a wy ola85 dlugo juz sie staracie?

troche nie chce mi sie w to wierzyc ze jeden raz u nas by wystarczyl zeby sie udalo:no:

31 grudnia wzielam ostatnia tabletke- potem po 7 dniach okres i starania rozpoczete i wlasnie czekam czy rozpoczniemy 11 cykl czy juz sie udalo :)- ciezki to czas dla nas z mezem jest ale mam nadzieje, ze sie udalo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry