reklama

Staraczki na Wyspach

Cos czuje ze ten cykl pojdzie na straty powinnismy sie teraz starac- ale jestesmy pokloceni i wogóle nie moge patrzec na meza- drazni mnie...:wściekła/y:
Ojjjj to bardzo mi przykro:sorry: ale moze się pogodzicie niedługo i akurat traficie w odpowiedni dzień, głowa do góry po burzy zawsze przychodzi słońce:-)
Pocieszyć Cię mogę tym że moj cykl raczej też będzie stracony, bo coś tak jakos mam wrażenie że za mało się przytulamy w tym miesiącu i w dodatku nie w te dni co trzeba:sorry:

reklama
Ojjjj to bardzo mi przykro:sorry: ale moze się pogodzicie niedługo i akurat traficie w odpowiedni dzień, głowa do góry po burzy zawsze przychodzi słońce:-)
Pocieszyć Cię mogę tym że moj cykl raczej też będzie stracony, bo coś tak jakos mam wrażenie że za mało się przytulamy w tym miesiącu i w dodatku nie w te dni co trzeba:sorry:

ja tak mialam przez ostatnie conajmniej 3 miesiace

juz sie pogodzilismy i staranka byly dzisiaj jupi

ja tak mialam przez ostatnie conajmniej 3 miesiace

juz sie pogodzilismy i staranka byly dzisiaj jupi
No widzisz, świetnie tak trzymać:-) mówiłam że po burzy przychodz słonce he he. Mam nadzieję ze staranka będą owocne:-p tzrymam kciuki:-)
U mnie bez zmian, czekam na urlopik lecę do Polski 9 grudnia i oczywiście dalszy ciąg badań, mam nadzieję że coś się w koncu wyjaśni....

czesc dziewczyny!

w tym cyklu niestety nie udalo nam sie nic postarac - moj chlopak najpierw mila grype a potem uczulenie jakies dostal :(

dzisiaj ja powinnam byc na uczelni ale teraz mnie grypsko rozklada :P

mam nadzieje ze Wam sie udalo w listopadzie! a jesli nie to napewno sie uda w grudnio, bo ten miesiac troche taki magiczny jest :) ja np bede miec dni plodne kolo 24 grudnia :D a wtedy bedziemy u 'tesciow', nie wiem jak wyjda te staranka i co tesciowe powiedza na wiory za sciana :D:-D:-D

czesc dziewczyny!

w tym cyklu niestety nie udalo nam sie nic postarac - moj chlopak najpierw mila grype a potem uczulenie jakies dostal :(

dzisiaj ja powinnam byc na uczelni ale teraz mnie grypsko rozklada :P

mam nadzieje ze Wam sie udalo w listopadzie! a jesli nie to napewno sie uda w grudnio, bo ten miesiac troche taki magiczny jest :) ja np bede miec dni plodne kolo 24 grudnia :D a wtedy bedziemy u 'tesciow', nie wiem jak wyjda te staranka i co tesciowe powiedza na wiory za sciana :D:-D:-D
Heh a co tam teściowe działajcie ostro, kiedy zobaczą wnuka lub wnuczkę napewno wam wybaczą nocne hałasy :-D
A z tym grudniem obyś miała racje niech będzie magiczny dla wszystkich staraczek:-)

Witam dziewczyny po przerwie i życzę wam wszystkiego dobrego z okazji Mikołajek:)Zawitał u was choć na chwilkę?
mikolaj_gify_dodatki_org00.gif

Co u was słychać dziewczyny?Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Witam dziewczyny po przerwie i życzę wam wszystkiego dobrego z okazji Mikołajek:)Zawitał u was choć na chwilkę?
mikolaj_gify_dodatki_org00.gif

Co u was słychać dziewczyny?Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Dziekuje i wzajemnie:-) u mnie niespodziewanie był dzisiaj Mkołaj,przyniósł mi czekoladki i....strój mikołajki będzie się działo:-D he he
A jak u reszty mija mikołajkowy dzień? były prezenciory? a moze pracujecie na mały prezencik z 9-cio miesięcznym opóźnieniem???? :-p U mnie na staranka juz zapóźno bo jestem w oczekiwaniu na @ ale zaszaleć zawsze można:-D
Pozdrawiam i zyczę milusińskich mikołajek!!!!!:-)

u mnie niespodziewanie był dzisiaj Mkołaj,przyniósł mi czekoladki i....strój mikołajki będzie się działo:-D he he
Roxii to super że Mikołaj o Tobie nie zapomniał:) no i działaj tam ile wlezie a na pewno nie długo zafasolkujesz a najważniejsze aby nie tracić nadziei.3 mam za was wszystkie mocno kciuki no i za siebie nie długo 3mać też będę bo czas szybko leci i starania trzeba będzie zacząć ale jeszcze jak na razie czekamy:)
Miłego wieczoru!

Dziekuje i wzajemnie:-) u mnie niespodziewanie był dzisiaj Mkołaj,przyniósł mi czekoladki i....strój mikołajki będzie się działo:-D he he
A jak u reszty mija mikołajkowy dzień? były prezenciory? a moze pracujecie na mały prezencik z 9-cio miesięcznym opóźnieniem???? :-p U mnie na staranka juz zapóźno bo jestem w oczekiwaniu na @ ale zaszaleć zawsze można:-D
Pozdrawiam i zyczę milusińskich mikołajek!!!!!:-)

Roxii to super że Mikołaj o Tobie nie zapomniał:) no i działaj tam ile wlezie a na pewno nie długo zafasolkujesz a najważniejsze aby nie tracić nadziei.3 mam za was wszystkie mocno kciuki no i za siebie nie długo 3mać też będę bo czas szybko leci i starania trzeba będzie zacząć ale jeszcze jak na razie czekamy:)
Miłego wieczoru!

U mnie mialy byc mikolajki ale sie poklocilismy- wogole moj mnie wkurza od tyogdnia nie moge na niego patrzec.
Ja jestem obecnie w 36 dc wiec czekam i czekam

reklama
U mnie mialy byc mikolajki ale sie poklocilismy- wogole moj mnie wkurza od tyogdnia nie moge na niego patrzec.
Ja jestem obecnie w 36 dc wiec czekam i czekam
Ola to może dla tego jesteś taka nerwowa bo @ się zbliża ?
Ja czasami też tak mam że tniemy się niezmiernie i najlepiej zamknęłabym się w drugim pokoju aby ochłonąć i nie patrzeć na M ale pamiętaj że zawsze po burzy świeci słońce i jestem pewna że się pogodzicie:)głowa do góry:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry