Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...o boże zabijcie mnie ale Ja sobie nie przypominam aby czasami gdzieś kiedyś skrytykowała kogoś na temat nieudanego cyklu
Olka to super że kolejny krok jest już za wami,bardzo się cieszę i mocno kibicuję ;-)informuj nas na bierząco![]()
Witajcie Drogie staraczki!Przez przypadek natrafiłam na to forum i bardzo się ucieszyłam z tego faktu.Czy przyjmiecie mnie w swoje szeregi?Fajnie by było dzielić doświadczenia z Wami dziewczyny bo wiadomo jak wiele rzeczy w UK nas zaskakuje i jest niezrozumiałych dla nas.Ja również staram się już rok i zaczęłam się martwić dlatego po przeczytaniu kilku stron wstecz widzę,że jesteście w podobnych sytuacjach więc to forum jakiego mi brakowało
My pod koniec roku z moim M poszliśmy do GP i powiedzieliśmy że staramy się już ponad rok (choć wtedy roku jeszcze nie było).Też słyszałam historie że rok to za mało więc myślałam że odprawi nas z kwitkiem i powie żeby przyjść po dwóch latach starań.Szkoda mi czasu bo mam już 32 latai wole szybciej dowiedzieć się że coś jest nie tak.Zdziwiłam sie że jednak lekarz nas nie spławił tylko wysłał mnie na badania hormonów i powiedział,że jak będą ok to wtedy zrobimy badanie spermy.Moje wyniki były ok i GP dał nam od razu list polecający do Infertility Clinic w szpitalu i właśnie w tym tygodniu mamy tą wizytę.Stąd moje pytanie do Kati78 - bo przeczytałam że też akurat masz w tym tygodniu wizytę w takiej klinice (ale zbieg okoliczności) - czy macie już zrobione badanie spermy idąc tam czy może to tam będa je robić?Czy wiesz coś nt temat?
I pytanie do Oli85 bo też poczytałam że wy takie badanie macie już za sobą i w marcu idziecie do specjalisty (do interfility?) Możesz mi napisać kto i gdzie wysłal was na badanie spermy bo może cos mi umknęło?Z góry dziekuję i życzę Wam dziewczyny w nowym roku spełnienia tych naszych upragnionych marzeń!
Pozdrawiam serdecznie!

Nie chcialam nikogo urazic ja tylko napisalam jak ja sie czuje ale okHej dziewczyny
Umowilam sie tzn nas z mezem do specjalisty na 3 marca- takze teraz juz luz i czekanko.
Jesli chodzi o Ewke- to troszke ostro skomentowalysmy jej post po nieudanym cyklu.
A ja myslalam ze tu na forum kazdy moze wyrazic to co czuje ja niestety tak sie czuje ach nie chce mi sie tego ciagnac i opuszcze ten watek tak bedzie najlepiejKochane!
Na wtępie chciałabym wyjaśnić kwestię z ewka2412. Otóż Ewo, słowa krytyki które wobec Ciebie skierowałyśmy to nie po to żebyś nas opuszczała, ale żebyś zrozumiała swoją pozycję i wzięła się w garść. Twoje starania są staraniami o kolejne dziecko i moim zdaniem jest ogromna różnica pomiędzy staraniem o pierwszego malucha, a o każdego kolejnego, kiedy to już masz jednego przynajmniej bąbla u boku. Dla niektórych z nas może to jedno dziecko, będzie tym jedynym cudem. I zabraknie nam już czasu na starania o kolejne. I nawet o tym nie myślę. Zawsze chciałam mieć wiecej jak jedno dziecko. Ale teraz będę szczęśliwa jeśli los mi chociaż to jedno przyniesie. Rozumiem Twoje rozczarowania, ale nie rozmiem frustracji jaka Cię ogarnia. Uważam że pownnaś się każdego dnia cieszyć z daru który już dostałaś. Cieszyć się z tego szczęścia które masz.
Pozwól, że przyrównam, ale dla mnie nasza dyskusja to jak rozmowa kogoś co kolejnego domu sobie kupić nie może z kimś kto jest bezdomny. Mam nadzieję, że teraz to rozumiesz i docenisz swoje szczęście. I tylko o to nam chodziło, a nie o to żebyś się obrażała i uciekała od nas. ;-)
Pozdrawiam i ściskam. Głowa w górę!
my podobnie jak Ty dopiro zaczynamy tutaj coś z "tym" robić i jak narazie jestesmy po pierwszej wizycie u GP następną mamy dopiro w marcu, musimy czekac bo nie ma jeszcze 2 lat staranek
, mam nadzieję ze to wszystko szybko pójdzie i niedługo będziemy mogli sie cieszyc z nowego członka rodziny:-) Czego życze Tobie i wszystkim staraczkom
ewka daj spokoj nie ma sensu tym wszystkim się przejmować, było mineło i tyleA ja myslalam ze tu na forum kazdy moze wyrazic to co czuje ja niestety tak sie czuje ach nie chce mi sie tego ciagnac i opuszcze ten watek tak bedzie najlepiej
najlepiej zapomnijmy o tym wszystkim i po sprawie po co to wszystko roztrząsac. I nie odchodź od nas bo nie masz powodu, myślę że nikt nie jest przeciwko Tobie i napewno jesteś tu mile widziana:-) Także zapominamy o wszystkim i jest OK