reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hejka

Mialam wpasc wczoraj wieczorem bo moj byl na nocce, ale padlam bo caly tydzien mialam na rano. Bede pozniej, u nas etap staran buzki

Witam was dziewczyny:)
Mam pytanie czy któras kiedyś miała coś podobnego a mianowicie dokładnie 8 dni temu skończyła mi się @,trawała 4 dni potem miałam 2 dni przerwy,pojawił się biały śluzik a od 2 dni mam brązowe plamienia,ani to @ ani żadny śluz,zastanawiam się dlaczego mam takie dziwne upływy :confused:

Ja niestety zmieniam zmiane z popołudniowych na ranne bo męża przenoszą na popołudniowe heh a wyobraźcie sobie że prawie rok pracowałam ciągle na 2 zmiany,przyzwyczaiłam się już a teraz taka zmiana i będę musiała wstawac o 3.30 :szok: beton ze mnie będzie na maksa :dry:

Pozdrawiam

Witam was dziewczyny:)
Mam pytanie czy któras kiedyś miała coś podobnego a mianowicie dokładnie 8 dni temu skończyła mi się @,trawała 4 dni potem miałam 2 dni przerwy,pojawił się biały śluzik a od 2 dni mam brązowe plamienia,ani to @ ani żadny śluz,zastanawiam się dlaczego mam takie dziwne upływy :confused:

Ja niestety zmieniam zmiane z popołudniowych na ranne bo męża przenoszą na popołudniowe heh a wyobraźcie sobie że prawie rok pracowałam ciągle na 2 zmiany,przyzwyczaiłam się już a teraz taka zmiana i będę musiała wstawac o 3.30 :szok: beton ze mnie będzie na maksa :dry:

Pozdrawiam

Mnie sie tylko pojawilo lekkie krwawienie tak jak pisalam i to byl pierwszy raz dotychczas.
Ja tez pracuje na zmiany: 6-14 potem 14-22 i nie cierpie tej popoludniowej, niby czlowiek sie wyspi ale nic z dnia nie ma.Rano za to ciezko wstac tzn ja wstaje o 5 ale za to fajnie sie konczy o 14 :tak:

Ano cicho,
A ja chyba lepiej sie nie odzywam bo mam dola dzisiaj. Przed @ jestem i tak sobie mysle ze nic mi w zyciu nie wyszlo i wszysko jest do dupy....ech :baffled:

Ide spac, moze jutro bedzie lepiej...
Trzymajcie sie kochane i dzialajcie, dzialajcie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ano cicho,
A ja chyba lepiej sie nie odzywam bo mam dola dzisiaj. Przed @ jestem i tak sobie mysle ze nic mi w zyciu nie wyszlo i wszysko jest do dupy....ech :baffled:

Ide spac, moze jutro bedzie lepiej...
Trzymajcie sie kochane i dzialajcie, dzialajcie...

Kati głowa do góry,nie ma co się zamartwiac na zapas:)pogoda paskudno to pewnie źle działa na samopoczucie ale minie zobaczysz ;-)
Milej niedzieli :)

No własnie Kati głowa do góry :tak:;-)
Ola Ja też siedzę sama bo męża z synkiem wydelegowałam na spacer do parku,pogoda nie za ciekawa u nas jest ale troszkę przewietrzyc się trzeba :tak:

reklama
No własnie Kati głowa do góry :tak:;-)
Ola Ja też siedzę sama bo męża z synkiem wydelegowałam na spacer do parku,pogoda nie za ciekawa u nas jest ale troszkę przewietrzyc się trzeba :tak:

No u nas tez, ja mam od jutro do piatku na popoludnie wiec przynajmniej sie wyspie, potem urlop, wracamy 22 lutego a 26 lutego moj idzie na badania a potem 3 marca wizyta, wiec jak narazie planow mamy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry