agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dziękuję,jesteście kochane ale powiem wam że trudno będzie mi wracać do UK...
Ola bądź dzielna i silna,głowa do góry!
Ola bądź dzielna i silna,głowa do góry!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już chyba wiem o jakiej klinice mówisz to jest centrum planowania rodziny tak??? moje koleżanki chodziły tam ale po to żeby wszczepic sobie implant antykoncepcyjny, to chyba ta sama klinikia.Roxii na ta klinike wpadlam przypadkiem na jakims forum. Jedna dziewczyna tam byla. Napisalam do niej i mi odpisala ze poszla tam na cytologie i przy okazji wyplynal temat ze nie moze zajsc w ciaze. To oni zaczeli jej robic niezbedne badania, jednak podczas wizyt udalo jej sie zajsc w ciaze no i potem juz nie chodzila, ale pisala ze byla zadowolona z tych wizyt. Poszlam wiec tam no i umowilam sie za dwa tygodnie na wizyte razem z tlumaczem. Nie potrzeba skierowania od GP. Zobaczymy co na wizycie mi powiedza. Ta klinika jest na Dean Terrace 18.

A jak Ty umawiałaś się tam na wizyte? telefonicznie czy poszłaś tam? i do jakiego lekarza sie zapisywałas? mówiłas w jakiej sprawie??

EDYTA01- gratuluje 3 synkow!!!my wkrotce zaczynamy prace nad trzecim maluszkiem;-)faktycznie Twoja historia pokazuje,ze organizm jest przewrotny
ale najwazniejsze,ze wszystko sie dobrze skonczylo i jestescie szczesliwi
pozdrawiam.
,a juz wiecej dzieci miec nie bede,nie dlatego ze nie chce lecz dlatego ze ostatni porod byl ciezki i mozna powiedziec ze otarlam sie o smierc z winy lekarzy i nie chce ryzykowac,wiec juz zawsze bede miec czterech facetow w domu
To faktycznie gratulacje!!!!!! Mam nadzieje ze wszystkim n am sie uda i to szybko !!! PozdrawiamEDYTA01- gratuluje 3 synkow!!!my wkrotce zaczynamy prace nad trzecim maluszkiem;-)faktycznie Twoja historia pokazuje,ze organizm jest przewrotny
ale najwazniejsze,ze wszystko sie dobrze skonczylo i jestescie szczesliwi
pozdrawiam.
a chlopcy tez sa super!!!!!!!!!!!wiem,ze przewaznie kobietki chca corke,ale syn to duma matki:-)a Ty masz trzech-cudownie.przykro mi,ze mialas taki ciezki porod i takie przejscia...ja osobiscie nie chialabym za nic cesarki(chyba,ze chodziloby o zycie dziecka lub moje) ale moze warto porozmawiac z lekarzem,ze po takich przejsciach chcialabys miec dziecko ,ale porod przez ciecie...nie wiem tak mi do glowy przyszlo;-)ciekawa jestem KTO teraz do nas dolaczy-z jednej strony chcialabym wiedziec bo ciekawosc mnie zje
a z drugiej-tak malo w zyciu jest pozytywnych niespodzianek,ze chcialabym wytrzymac do porodu...a jak bedzie to sie okaze jak odstawie hormony i zaczniemy dzialac czy beda efekty
pozdrawiam.