Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja z Zuza mialam porod kleszczowy bo byla owinieta pepowina wokol szyjki 2 razy a z Domisiem poszlo szybko,ale niebezpiecznie bo On 4100 i 57cm a ja Go rodzilam przy 8 cm rozwarcia bo juz nie szlo powstrzymac partych-lekaz mowi nie przyj bo peknie ci szyjka macicy ale wez tu nie przyj!!!!!!!!!!ale na szczescie pewnie przez to ze juz rodzilam szyjka nie pekla,ale Domi ma lewa str.glowki troche plaska-wynik porodu w takich ciasnych warunkach a On taki duzy(a nie mialam cukrzycy ciezarnych i ja tez raczej drobna-170 i 67kg teraz).zobaczymy jak teraz bedzie-choc po porodzie z synem powiedzialam,ze juz dosc ,starczy-bardzo bolesny porod!!!a teraz prosze
poprostu wezme znieczulenie zewnatrzoponowe i moze jakos pojdzie
chec posiadania dziecka jest wieksza...

kazda z nas szla na pierwsze usg z dusza na ramieniu
milion mysli ,obaw i radosci ze w koncu sie udlo...to normalne ze sie martwisz bo to Twoje dziecko,ale ...tylko spokoj Cie uratuje
bedzie wszystko dobrze,a jk bedziesz sie tak denerwowac to nerwuska urodzisz przeciez dziecko czuje nasze emocje...napisz nam jutro jakie wrazenia,jak duza jest dzidzia i czy jedna;-)
bedzie dobrze,ale na wszelki wypadek trzymam kciuki
daj znac jutro!! a jesli chodzi o brzuszek to ja bylm w 20 t,c. i nadal w jeansach swoich chodzilam-takze...spokojnie.jak Ci pozniej wyskoczy to jeszcze sie go nanosiszWitam!
Ale ruch sie tutaj zrobił he heno i fajnie piszcie dziewuszki jak najwiecej!
edyta09 dzięki za pocieszenie takie posty jak Twoj podnoszą na duchuniejedną staraczkę, Twój przypadek daje nam nadzieję że moze w koncu i nam się uda... Bo kiedys w koncu musi sie udac prawda??
Ja mimo ze juz prawie straciłam wiarę w to ze uda nam sie naturalnie zajsc w ciąze, to jesdnak czasem jeszcze tli sie nadzieja że moze jednak.... Czytając Twoj post miałam łezki w oczach bo pomyslałam sobie ze moze kiedys i mnie takie szczęscie spotka....
Życzę tego wszystkim staraczkom!!!!!

Jesli chcecie to sprobujcie moim sposobem sie obserwowac.