Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
EDYTA01 witam Cie)jak tam Natanek,zdrowo rosnie???mi zostaly jeszcze 2 opakowania i 2 tabletki czyli za 44 dni koncze branie tabsow czekam na @ i dzialamy
)
OLA- co to za dolek Cie dopadl??? i do tego w pracy dolozyli.. oj jak sie czasem wali to z kazdej stronyglowa do gory
pozdrawiam.
widzisz,ja mam 2 dzieci i tez nam nie bylo latwo,zeby byly z nami a teraz chcemy miec jeszcze jedno i co...poszlam do ginek.i mowie,ze nie zakladamy spirali bo chce miec jeszcze dziecko a On zrobil usg-prawy jajnik juz spi (a mam 31 lat-skoncze w lipcu) a w prawym pojedyncze pecherzyki i powiedzial,ze tak zwyczajnie w ciaze nie zajde
dlatego dostalam anty.na zablokowanie tego jajnika(mam brac 3 opak.bez przerwy na @) i po odstawieniu jak skonczy mi sie @ dzialamy i moze sie uda,jak nie to sprobujemy z Clo...i jak mi ktos powie ze trzecie dziecko to u mnie wpadka to zabije....smiechem
ile mymusimy przejsc,zeby zajsc w ciaze.przy Dominiku juz tez bralam anty.tak jak teraz.....glowa do gory i szukamy bocianow
trzymaj sie dzielnie i nie daj sie carnym myslom.
oj wiem...dlatego wlewam troszke optymizmu,podaje kubek nadzieji i talerz wiary... bedziesz mamusia-ba-bedziesz wspaniala mamusia bo jeszcze nie masz dzidzi a juz Ja kochasz i zobaczysz jak jeszcze bedziemy pisaly o spacerach i wprowadzaniu nowych posilkow i dlaczego kupki sa zielone-zobaczysz a teraz ,no niestety musimy cwiczyc cierpliwosc choc to trudne.