Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podoba sie ten dzieciaczek,nie wiem czy juz widzialyscie dlatego wklejam![]()
W Polsce było tak fajnie, rodzina, znajomi, święta... a tu znów ta smętna szkocja i praca ehhh:-(
w czwartek wypada 21 dc i idę w koncu tu do lekarza na badanka i mamy dostać skierowanie dla mojego M na zołnierzyki. Strasznie to wszystko się ciągnie zanim oni nam tu zrobią te wszystkie badania to chyba wpadnę w totalną depresję :-( Ale co zrobić trzeba czekać i mieć nadzieję....Witajcie dziewczynki!
No faktycznie trochę mnie tu nie było... Jakoś tak brak czasu na wszystko, a poza tym jak zwykle mam dolinkę pourlopowa....W Polsce było tak fajnie, rodzina, znajomi, święta... a tu znów ta smętna szkocja i praca ehhh:-(
Jeśli chodzi o mój cykl to jakos treaz mam dni płodne dziś jest 17 dc wiec owu albo juz była albo właśnie jestw czwartek wypada 21 dc i idę w koncu tu do lekarza na badanka i mamy dostać skierowanie dla mojego M na zołnierzyki. Strasznie to wszystko się ciągnie zanim oni nam tu zrobią te wszystkie badania to chyba wpadnę w totalną depresję :-( Ale co zrobić trzeba czekać i mieć nadzieję....
Aniamania kiedy Ty masz wizytę w tej klinice planowania rodziny jakoś w kwietniu z tego co kojarzę tak????
jest jeszcze trochę czasu i napewno wszystko ucichnie i lotniska będą działac jak zawsze, głowa do góry:-)
ale skoro mówisz że nawet na tej stronie tak wyczytałaś to pewnie tak jest. Szkoda bo miałam nadzieję że tam może coś szybciej udałoby się załatwić...
zresztą jak wszystkim tutaj...
Dziewczyny 3mam za was mocno kciukiMusi się udać...
Miłego dnia!