Roxii
Mamusia 2013 :)
Witajcie:-)
Olu ja zabardzo się na tym nie znam, ale wydaje mi sie że w badanku na hormony nie wydzdzie nic w związku z jajowodami. To całkiem inne badnia niezależne od siebie. Hormony trobi się po to zeby wiedzieć czy owulka była i czy masz dobry poziom progesteronu. A zatkane jajowody to inna historia.... Nie jestem ekspertem, ale ja tak uwazam. Trochę szkoda że nie zrobiłas tego badanka
Byłabyś spokojniesza
Ale głowa do góry moze to badanko wcale nie bedzie potrzebne
Megan_ek trzymam kciuki
Zuzia ja też biorę ten wiesiołek i czekam na owulkę ale mam jeszcze troche czasu bo dziś dpoiero 6 dc
Aga co u Ciebie???
Olu ja zabardzo się na tym nie znam, ale wydaje mi sie że w badanku na hormony nie wydzdzie nic w związku z jajowodami. To całkiem inne badnia niezależne od siebie. Hormony trobi się po to zeby wiedzieć czy owulka była i czy masz dobry poziom progesteronu. A zatkane jajowody to inna historia.... Nie jestem ekspertem, ale ja tak uwazam. Trochę szkoda że nie zrobiłas tego badanka
Byłabyś spokojniesza
Ale głowa do góry moze to badanko wcale nie bedzie potrzebne

Megan_ek trzymam kciuki

Zuzia ja też biorę ten wiesiołek i czekam na owulkę ale mam jeszcze troche czasu bo dziś dpoiero 6 dc

Aga co u Ciebie???
Ale w końcu jestem
Ale Wam zazdrosze dziewczynki a w Polsce piękna pogoda słoneczko swiec ahhhhh. Tzn ja lecę do Polski za tydzien w czwartek ale tylko na 3 dni na wizytę do lekarza. Krociutko ale w sumie tez się cieszę i czekam na ten przyszły czwarteczek
Jak to usłyszałam świat zawalił mi się na głowę... Rozryczałam się jak małe dziecko, było mi tak strasznie przykro....:-( Cała moja rodzina i rodzina M czeka na nasze dzieciątko bo nasi rodzice nie mają jeszcze wnuków i nasze miałobyć pierwsze. A tu nagle jego siostra niespodziewanie wpadła ze swoim chłopakiem:-