reklama

Staraczki na Wyspach

Witam was kochane
Mam nadzieje ze mi wybaczycie ta dluga nieobecnosc.Ostatnio dalam sobie troche odpoczynku od bb.Staram sie duzo nie myslec i denerwowac co bedzie.Im bardziej zbliza sie 11 tc tym bardziej sie boje czy aby wszystko jest w porzadku:-( Synek z checia do przedszkola chodzi i jest bardzo zadowolony.Tata moj niestety nadal w szpitalu i nie wiadomo kiedy wyjdzie.Prawdopodobnie nawrocila sie jego grozlica i jezeli to sie potwierdzi to min. 6 miesiecy spedzi w szpitalu:-( A u mnie jak narazie dobrze.Brzuszek zaczyna wystawac i mam problem z zapieciem spodni bo ciasne:szok:Wczoraj w koncu dostalam list na spotkanie z polozna i termin na moje dlugo oczekiwane usg:-DTak wiec od dzisiejszego dnia za miesiac zobacze swoja kruszynke,juz sie nie moge doczekac.Troszke sie u mnie dzieje i dlatego czasami mam brak czasu aby nawet poczytac co u was.Prawie codziennie jezdze z synkiem na basen i zupelnie zapomnialam jaka to jest super zabawa.Poza tym prawie co tydzien odwiedza mnie kuzyn z Polski ktory rozwozi paczki.Dzisiaj znowu wyjechal i juz pomalu szykuje sie na wizyte:-D Postaram sie byc na bierzaco co u was bo teraz nawet nie probuje nadrabiac:zawstydzona/y:
Najwazniejsze to oczywiscie fluidki ktore wam wysylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Trzymajcie sie :tak:

reklama
Witam się :)

Agnieszko, oni chcą dziwne rzeczy jednak od mojego..
A druga problemowa sprawa jest taka, że gość z agencji u którego mąż pracował z 3 tygodnie, nim wrócił do starej roboty do dziś nie chcę oddać mu p45 ani umowy.. już go z naszej agencji chca prawnicy męczyć, bo nie ma do tego prawa.. ale przez to wszystko się opóźnia :(

Kama, no w końcu. Dobrze, że u Ciebie wszystko w porządku :)
Dużo zdrówka dla taty życzę.

Kama witaj:)

Zdrówka dla taty życzę i oby nie musiał tych 6 miesięcy spędzać w szpitalu to byłby koszmar...
Fajnie jak tam kuzyn z Pl co tydzień wpada na kawkę:))
Mam nadzieję że za miesiąc pochwalisz się fotusią swojej kruszynki a miesiąc szybko zleci:)
Kama nosisz już ciążowe spodnie czy jeszcze normalne?

LILITH hej:)
Jaki dziad z tego gościa,nie chce oddać p45 kurcze chyba osobiście bym się do niego przeszła gdyby to mnie dotyczyło:-/
Męczcie gościa bo jak uda zebrać się wam wszystko to może na święta mielibyście już kasę.

Tam na papierach piszę, że miałobyc już dawno wypłacone ale brak papierów, ogólnie się dziwie, nie bylo wcześniej wymogów takich by posyłac umowy o pracę czy tez z każdej pracy to z homofica ;/

Za to ciekawi mnie, dlaczego te moje papiery też zostały juz odesłane ale zero wiadomości do mnie odnośnie childów.. miałam nadzieję, że chociaż zaczną na bieżąco je wypłacać..

Witam dziewczynki milego dnia wam zycze!!!
Ja dzisiaj leniu****e i nie mam zamiaru nic robic!!! A co - nalezy mi sie czasem:)

Kamus jak sie ciesze ze sie odezwalas. Wiecej nam tak nie rob zeby tak dlugo bez zadnej wiadomosci!!!! Fajnie ze u ciebie wszystko w porzadku. Miesiac szybciutko zleci - ale ci zazdroszcze ze zobaczysz swoja kruszynke. Ja oczywiscie lapie twoje fluidki i czekam az pokaza sie w postaci dwoch kreseczek hihihi... Pozdrowionka i duzo zdroweczka dla wszystkich:)

Ja za chwilke ide po Dominika do przedszkola i znowu na basen idziemy:-D Powiem wam ze gdyby nie synek to spalabym calymi dniami.O sprzataniu szkoda gadac,takiego mam lenia jak nigdy.Dobrze ze mam male mieszkanie i szybko mi idzie bo inaczej mialabym burdel na kolkach w domu:-p

Agnieszka-Jeszcze nosze spodnie normalne,ale tylko dlatego ze czekam na przesylke z ebay z moimi spodniami ciazowymi:tak:

Lilith-Strasznie dlugo ci sie ciagnie z tymi taxami.Nam z mezem udalo sie bo z zeszlym tygodniu dzwonil maz o zwrot podatku i zalatwil wszystko przez telefon.Nawet nie musial zadnych papierow im wysylac:szok:Teraz czekamy do 6 tyg. i bedziemy mieli czek akurat na swieta.Ciesze sie bo bedziemy miec zwrocone za ponad 2 lata wiec bede miala z czym szalec w Polsce:-D

Tam na papierach piszę, że miałobyc już dawno wypłacone ale brak papierów, ogólnie się dziwie, nie bylo wcześniej wymogów takich by posyłac umowy o pracę czy tez z każdej pracy to z homofica ;/

Za to ciekawi mnie, dlaczego te moje papiery też zostały juz odesłane ale zero wiadomości do mnie odnośnie childów.. miałam nadzieję, że chociaż zaczną na bieżąco je wypłacać..
musicie jeszcze "chwilę"poczekać,cierpliwości LILITH :)
Witam dziewczynki milego dnia wam zycze!!!
Ja dzisiaj leniu****e i nie mam zamiaru nic robic!!! A co - nalezy mi sie czasem:)
Zuzia odpoczywaj odpoczywaj:))
Agnieszka-Jeszcze nosze spodnie normalne,ale tylko dlatego ze czekam na przesylke z ebay z moimi spodniami ciazowymi:tak:
rozumiem,miłego dnia na basenie:)

No i już wiem.. childy mogą juz wypłacić jeśli chcemy ale czekali na dopełnienie workingów, ale co się okazało.. mój nie wysłał, mimo iż mu setki jak nie tysiące razy!! mówilam, ponownych zgłoszeń do WRS ;/ Bo to wcześniej szef robił za niego, bo to coś tam.. ale nie obecnie.. ma teraz na szybko zgłosić ale co z tego.. toz tego nie uwsteczni o tyle bo i tak miał 30 dni.. a wyczytałam, że konsekwencję sa wysokie.. i nawet go będzie musiał szef zwolnić .. no i nie wiem.. sil mi juz zabrakło do tego wszystkiego :(
W poniedziałek najpewniej zadzwoni by juz wypłacili taxy bo za długo na tego WRS będzie musiał czekac.

Wiecie może ile to jest jak się tylko zgłasza zmianę pracy??

witam dziewczyny
troche mnie znownie bylo, ale jakos w tygodniu mam kompletny brak czasu...
kama fajnie ze uciebie wszystko ok
ja juz po okresie i teraz czekam do ovulki i moze moze ....
milej soboty zycze ...

reklama
Witajcie,

mąż w pracy, ja mam dzis kupę roboty.
Pani w taxach, co się konkretnie nami zajmuję mówiła, że nie obchodzi ją z kiedy będzie wrs, bo wypłaci i tak od daty złożenia wniosku a później mamy się ubiegać o jeszcze kolejny zwrot, tyle dobrze.

Tylko jak pytałam, ile się czeka na ten ze zmianą pracodawcy?? Byłabym na prawdę wdzięczna jakby ktoś napisał :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry