reklama

Staraczki na Wyspach

Co to za zmowa milczenia
89.gif
dziewczyny wracajcie,piszcie bo ja pisze sama do siebie... a moze jakies nowe dziewczyny dolacza do nas,fajnie by bylo trzeba watek troche rozruszac
za4.gif

Ja prawie caly dzionek spedzilam z rodzinka bylo fajnie duzo smiechu,ogolnie do tej pory brzuch mnie boli od smiechu.Zimno sie zrobilo,a juz bylo tak cieplo...no nic trzeba jakos wytrzymac:dry:

reklama
Witajcie
Co sie tak tutaj spokojnie zrobilo? U mnie jakos leci pomalutku i w sumie nic ciekawego sie nie dzieje.Wpadlam sie tylko zameldowac ze zyje i wyslac wam troche fluidkow:-D:tak: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zycze wam milego dzionka:tak:

edytko wiem kochaniutka wiem:)
Fajnie ze Ty chociaż tu porządku trzymasz i motywujesz do obecności i nie wagarowania :-D
A jak mijają Twoje nocki?czy nadal nie możesz spać?
Bo Ja od kąt M powiększył łóżko to śpię jak zabita :-D

edytko wiem kochaniutka wiem:)
Fajnie ze Ty chociaż tu porządku trzymasz i motywujesz do obecności i nie wagarowania :-D
A jak mijają Twoje nocki?czy nadal nie możesz spać?
Bo Ja od kąt M powiększył łóżko to śpię jak zabita :-D

Wczoraj poszlam dosc wczesnie bo o 24-tej dalam malemu mleczko i poszlam spac,no to teraz masz sie jak wyspac, wielkie loze malzenskie macie;-)

24tej to nie tak wcześnie jak dla mnie hehe

W Uk i tak łóżka są duże a teraz jest jeszcze większe :-D ale o to chodziło:)

...a dziewczyny wiecie co dostałam wczoraj zaproszenie na badanie szyjki macicy bo w marcu skończę 25 lat.
Czy któraś była już na takim badaniu?

Ostatnia edycja:
24tej to nie tak wcześnie jak dla mnie hehe

W Uk i tak łóżka są duże a teraz jest jeszcze większe :-D ale o to chodziło:)

...a dziewczyny wiecie co dostałam wczoraj zaproszenie na badanie szyjki macicy bo w marcu skończę 25 lat.
Czy któraś była już na takim badaniu?

Ja nie mialam ja o cytologie sie doprosic nie moge a jestem starsza od ciebie:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry